Vitabiotics Jointace COLLAGEN, 30 tableta

Vitabiotics Jointace COLLAGEN, 30 tableta

30,20 KM

Vitabiotics Jointace COLLAGEN, 30 tableta

30,20 KM

ZDRAVLJE ZGLOBOVA UZ HIDROLIZIRANI KOLAGEN TIP II
Problemi sa zglobovima, hrskavicom i vezivnom tkivom ograničavaju kvalitetu života. Povećana opterećenja na zglobove i hrskavicu, jednako kao i proces starenja, zahtijevaju pravilan nutritivni pristup kako bi njihova funkcija što duže bila i ostala na najvišoj razini. Jointace Collagen tablete sadrže nutritivnu potporu za zglobove, vezivno tkivo i kosti, temeljenu na priznatim znanstvenim spoznajama.

Jointace Collagen formula sadrži hidrolizirani kolagen tip II s hijaluronskom kiselinom, glukozaminom, kondroitinom, đumbirom te podupirućim vitaminima i mineralima. Namijenjen je svim osobama koje žele poboljšati i održati normalnu funkciju zglobova, hrskavice i vezivnog tkiva.

Jointace Collagen je najprodavaniji proizvod iz kategorije proizvoda za zglobove u najvećim britanskim drogerijama.

Vitabiotics je 18 godina vodio dr. A.H. Beckett, svjetski autoritet u istraživanju dopinga i 25 godina član medicinske komisije Međunarodnog olimpijskog komiteta. Vitabiotics nastavlja na temeljima Dr. Becketta i vodi brigu o zdravlju sportaša i njihovoj karijeri. Vrhunski sportaši trebaju znati da uz Vitabiotics proizvode njihovi rezultati nikada neće biti kompromitirani.

 

UPOTREBA

Dvije kapsule dnevno uz glavni obrok.

Naslov

Go to Top