Uriage Uriage Bébé torba + 5 proizvoda

Uriage Uriage Bébé torba + 5 proizvoda

72,90 KM

Uriage Uriage Bébé torba + 5 proizvoda

72,90 KM

Sadržaj torbe:
1. Bebe creme lavante – pjenušava emulzija za pranje 200 ml
Creme lavante je kremasti, hranjivi sindet 3 u 1 za lice, tijelo i kosu koji sadrži 1/3 hranjivog maslaca i istovremeno čisti i njeguje kožu. Koristi se za svakodnevno nježno pranje lica, tijela i kose, a njegova izuzetno bogata, kremasta i meka tekstura ostavlja kožu i kosu mekom i podatnom.

2. Bebe hidratantna krema za njegu lica 40 ml
Uriage Prva krema za lice lagana je hidratantna krema za svakodnevnu njegu lica za bebe i djecu. Uriage termalna voda i cvjetna voda različka umiruju iritacije, glicerin hidratizira, shea maslac hrani.

3. Bebe mlijeko za njegu kože 500 ml
Uriage Bebe Prvo hidratantno mlijeko ima formulu visoke podnošljivosti, trenutačno i dugotrajno hidratizira te omekšava, hrani i umiruje kožu lica i tijela.

4. Bebe krema za pelensku regiju 100 ml
Krema namijenjena njezi i zaštiti kože pelenskog područja i prevenciji pelenskog osipa. Štiti kožu od štetnog utjecaja urina i stolice stvaranjem neokluzivnog zaštitnog sloja, umiruje iritacije, obnavlja kožu te regulira prirodnu floru kože. Nemasne teksture, neokluzivna – lako se nanosi i ispire s kože.

5. Bebe šampon 200ml
Ekstra nježan šampon bez sapuna za bebe i djecu blago čisti i raspetljava kosu, te ju ostavlja sjajnom, mekom i mirisnom, a poštuje ravnotežu vlasišta. Nježna formula šampona za bebe bez peckanja očiju. Lako se ispire.

Naslov

Go to Top