Uriage Pruriced SOS umirujući roll on nakon uboda insekata, 15 ml

Uriage Pruriced SOS umirujući roll on nakon uboda insekata, 15 ml

19,50 KM

Uriage Pruriced SOS umirujući roll on nakon uboda insekata, 15 ml

19,50 KM

TRENUTNI OSVJEŽAVAJUĆI EFEKAT I OLAKŠANJE SVRABA. Bebe, djeca, odrasli. Za lice i tijelo.

Sastav: Uriage termalna voda, kalamin, aloe vera, ekstrakt bibera.

Uriage Pruriced SOS umirujući roll on nakon uboda 15 ml posebno je formulirana za ugrize insekata. Prvo, sadrži kalamin, ekstrakt papra i patent PAR 2-Regul koji su učinkoviti u smanjenju osjećaja svrbeža.

Osim toga, formula sadrži Aloe veru, s hidratantnim i umirujućim svojstvima, te Uriage termalnu vodu s prirodnim umirujućim djelovanjem. Ujedno, ovaj proizvod ima osvježavajući učinak koji trenutno umiruje kožu. Na taj način ovaj proizvod trenutno ublažava svrbež i trnce koji tako često prate ubode insekata. Naime, ublažava svrbež u samo 69 sekundi!

Osim ovih svojstava, prednost ovog proizvoda je što je vrlo praktičan. Njegov roll-on format omogućuje jednostavnu i praktičnu primjenu, kad god je potrebno i gdje god je potrebno jer ga možete udobno ponijeti sa sobom bilo gdje. Osim toga, formula je bez mirisa i sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla. Što je najvažnije, ovaj umirujući proizvod namijenjen je cijeloj obitelji, a prikladan je i za bebe od rođenja. Sve u svemu, ovaj proizvod je savršen SOS za ublažavanje svrbeža.

Upotreba: Nanositi lokalno nakon ujeda, 3-4 puta na dan. Dobro promućkati prije upotrebe. Izbjegavati kontakt sa očima. Testirano pod dermatološkim nadzorom.

 

Naslov

Go to Top