Uriage Bariesun SPF50+ svilenkasti losion, 100ml

Uriage Bariesun SPF50+ svilenkasti losion, 100ml

38,90 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Uriage Bariesun SPF50+ svilenkasti losion, 100ml

38,90 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Mlijeko vrlo visoke zaštite SPF50+ štiti od UVA, UVB zraka i plavog svjetla.

  • Hidrirana, podatna i meka koža
  • Kremasta i ugodna tekstura
  • Brzo upijanje

Bariésun kombinira visokoučinkoviti filterski kompleks i dva dermatološka patenta za zaštitu kože, sprječavanje oštećenja stanica i fotostarenje uzrokovano UVA, UVB zrakama i plavim svjetlom.

Ovo mlijeko vrlo visoke zaštite s laganom i ugodnom mirisnom teksturom jamči svilenkasti finiš i obnovljeno zadovoljstvo korištenja pri svakom nanošenju. Ovaj tretman pokazuje visoku sigurnost i visoku toleranciju.

Sprječava oštećenje stanica i fotostarenje

Tehnologija Skin Shield koju su razvili naši laboratoriji kombinira termalnu vodu Uriage, jedinstveni aktivni sastojak koji pomaže u zaštiti DNK, i patent [TELOMERES PROTECT] koji sprječava oštećenje stanica i fotostarenje uslijed UV zraka i plavog svjetla.

Optimizira fotozaštitu

[BARIESUN] patent stvara zaštitni film na koži koji pomaže u ograničavanju prodiranja UV filtera na površinu epidermisa i na taj način optimizira fotozaštitu.

Sprječava isušivanje kože

Obogaćeno Akvasponginima [Aquaspongines] i vitaminom E, mlijeko pruža intenzivnu zaštitu od suhoće i ima antioksidativno djelovanje.

Način upotrebe:

Prije izlaganja nanesite dovoljnu dozu proizvoda, na primjer ekvivalent čajne žličice za lice i vrat. Smanjenje ove količine smanjuje razinu zaštite.
Nanosite često, osobito nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom.
Čak i dobro zaštićeni, smanjite izloženost što je više moguće.
Ne izlažite bebe i malu djecu izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Naslov

Go to Top