Unodrops Hy Sprej, 10ml

Unodrops Hy Sprej, 10ml

20,70 KM

Unodrops Hy Sprej, 10ml

20,70 KM

Rehidracija očiju u spreju.

UnodropsHY sprej je jedini i jedinstveni preparat na našem tržištu koji sadrži optimalnu koncentraciju hijaluronske kiseline (0,2%) dostupne u formi spreja za oči.

Zahvaljujući inovativnom rješenju koje donosi UnodropsHY sprej za oči te visokom stepenu isparavanja tečnosti, može se koristiti dok nosite kontaktna sočiva ili ako nosite šminku.

Važno je napomenuti da je UnodropsHY sprejza oči kompatibilan sa svim vrstama kontaktnih sočiva.

UnodropsHY sprej za oči pomaže u problemima sa suhim i umornim očima osobama koje nose kontaktne leće, koje dugo vremena provode u klimatiziranim prostorijama ili za računarom/mobitelom, osjetljivim osobama koje tokom vjetrovitih dana borave na otvorenom.

Kako se koristi: Potrebno je 1-2 pritisnuti pumpicu UnodropsHYsprej za oči na udaljenosti oko 10 cm od otvorenog oka. Nakon apliciranja, trepnuti 1-2 puta kako bi se sadržaj rasporedio u oku. Višak tečnosti će vrlo brzo ispariti tako da nema potrebe za brisanjem. Ne morate više zauzimati posebne položaje radi aplikacije kapi za oči.

Jednostavnost upotrebe UnodropsHY spreja za oči omogućava aplikaciju bilo kada i bilo gdje i koliko god puta Vam je to potrebno

Naslov

Go to Top