Supradyn Energija Q10, 30 tableta

Supradyn Energija Q10, 30 tableta

26,40 KM

Supradyn Energija Q10, 30 tableta

26,40 KM

Supradyn Energija sadrži jedinstvenu formulaciju vitamina, minerala i koenzima Q10. Proizveden je upravo za poticanje vaše prirodne tjelesne unutrašnje energije.

Supradyn vraća energiju, koja je pohranjena u svakoj Vašoj stanici. Riječ je o prirodnoj energiji, a ne o umjetnom stimulansu. Osjećat ćete pozitivnu energiju, prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima!

SUPRADYN sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima koji su potrebni tijelu za normalno djelovanje i skupa s uravnoteženom prehranom pridonose vitalnosti i podupiru energetske procese koji su važni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

SUPRADYN energija filmom obložene tablete. Za odrasle i djecu stariju od 14 godina preporučujemo 1 obloženu tabletu dnevno. Progutajte cijelu tabletu s dovoljno tekućine, bez obzira na obrok. Kako ne biste zaboravili, uzmite tabletu uvijek uz doručak.

Ne smijete prekoračiti preporučenu dnevnu količinu odnosno dozu.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučujemo uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

Prije istodobnog uzimanja drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ili mineralnih pripravaka, posavjetujte se s liječnikom ili farmaceutom. Trudnice ili žene koje doje dijete trebaju uzimati taj pripravak isključivo nakon savjetovanja s liječnikom ili farmaceutom.

Koenzim Q10 ima važnu ulogu u Supradynu. Poznat i kao CoQ10 potiče učinkovitiju proizvodnju stanične energije i aktivira Vašu unutarnju energiju. Budući da je riječ o prirodnom antioksidantu, koenzim Q10 pruža snažnu prirodnu zaštitu svakoj stanici u organizmu.

Naslov

Go to Top