Sumifen šampon protiv ušiju i gnjida, 125ml

Sumifen šampon protiv ušiju i gnjida, 125ml

14,00 KM

Sumifen šampon protiv ušiju i gnjida, 125ml

14,00 KM

Spriječava pojavu ušiju i gnjida te ih brzo i učinkovito uništava. Prikladan kao prevencija i tako umanjuje mogućnost pojave ušiju i gnjida, kod nezaraženih članova obitelji.

Quassia Vinegar je aktivni sastojak 100% prirodnog (biljnog) porijekla, nije toksična (nema direktnog djelovanja na živčani sustav za razliku od nekih pesticida) i 100% je učinkovita.

Kombinacija je octa (Vinegar), tropskog biljke Quassia amara i ekstrakata marelice, jabuke i breskve (izvori α-hidroksi kiselina). Quassia amara je biljka koje je porijeklom iz Južne Amerike i to je drvo koje insekti nikada ne napadaju što znači da posjeduje insekt repelentna svojstva.
Osnovni sastojci su qusinoidi koji spriječavaju stvaranje hitinske ovojnice gnjida. Ekstrakti marelice, jabuke i breskve imaju svojstva kondicioniranja, ovlaživanja, a služe i otapanju hitina koji štiti larve. Ocat je otapalo prirodnog porijekla koji spriječava prijanjanje gnjida na skalp glave.

Indikacije: Uši glave (Pediculus capitis), stidne uši (Phthirius pubis)

Način primjene:Kosu dobro namočite toplom vodom.
Nanesite dostatnu količinu šampona (ovisno o dužini kose) i dobro ga utrljajte u kosu i vlasište, tako da sva kosa i koža glave budu natopljeni šamponom i da se stvori bogata i obilna pjena. Posebno obratite pozornost predjelu iza uha.

Kosu i vlasište trljajte tri do pet minuta, a zatim temeljito isperite s mnogo tople vode.
Ponovite cijeli postupak šamponiranja i ispiranja.
Priloženim gustim češljem iz još vlažne kose od korijena prema vrhovima vlasi pažljivo iščešljajte uginule uši i gnjide.

Postupak treba ponoviti nakon dva dana.
Preporučujemo prati kosu kroz 2 tjedna.

Prevencija:

  • U slučaju pojave ušiju u okruženju, Sumifen šampon djeluje i preventivno te onemogućuje zarazu.
  • Preporučujemo upotrebu Sumifena kod svih članova obitelji, također kroz dva tjedna.
  • Također se preporučuje Sumifen šamponom oprati češljeve i četke za kosu, a ručnike i posteljno rublje zamijeniti i oprati na visokim temperaturama.
  • Pri pojavi stidnih ušiju sa zahvaćenim se predjelom postupa na isti način, imajući na umu i mjere opreza.

Naslov

Go to Top