Sterimar Mn – obogaćen solima mangana, 50ml

Sterimar Mn – obogaćen solima mangana, 50ml

13,68 KM

10% Off

Sterimar Mn – obogaćen solima mangana, 50ml

13,68 KM

10% Off

Izotonična otopina prirodne morske vode Sterimar™ Mn s dodatkom soli mangana je medicinski proizvod za ispiranje nosne sluznice sklone alergijskim reakcijama.

Izotonična otopina Sterimar™ Mn proizvedena je od 100% prirodne morske vode, a bogata je mineralima i elementima u tragovima. Zahvaljujući dodatku manganovih soli, ova otopina pomaže obraniti i ojačati nosnu sluznicu od djelovanja alergena, a preporučuje se upotrebljavati tijekom perioda pojačane izloženosti alergenima, poput peludi, životinjskih dlaka i prašine. Ne sadrži konzervanse. Prikladna je za korištenje već u dojenačkoj dobi, od 6. mjeseca života.

Sadržaj u 100 ml otopine: 31,82 ml morske vode, manganove soli u tragovima

Primjena: Preporučuje se koristiti STERIMAR™ Mn svakodnevno, tijekom perioda od najmanje 10 do 15 dana, barem 2 do 4 puta dnevno. Nakon toga perioda, preporučuje se nastaviti svakodnevno čišćenje nosa izotoničnom otopinom Sterimar™.

STERIMAR™ Mn se može koristiti i kao popratna terapija, kako bi se pospješilo djelovanje specifičnoga lijeka koji se primjenjuje lokalno na nosnoj sluznici.

Oprema: STERIMAR™ Mn otopina morske vode dostupna je u ljekarnama, u pakiranju od 50 ml

Naslov

Go to Top