Solgar Vitamin E 134 mg, 50 kapsula

Solgar Vitamin E 134 mg, 50 kapsula

35,90 KM

Solgar Vitamin E 134 mg, 50 kapsula

35,90 KM

Za zaštitu stanica od utjecaja oksidativnog stresa
Prirodni oblik vitamina E (D-alfa tokoferil kiseli sukcinat)
Pogodno za vegane i vegetarijance
Košer

1/dan Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka , Košer, Pogodno za vegane, Pogodno za vegetarijance

SOLGAR VITAMIN E 134 mg dolazi u neuljnom obliku u biljnim kapsulama kako bi se poboljšala apsorpcija tog nutrijenta. Vitamin E štiti organizam od oksidativnog stresa koji su prouzročili slobodni radikali. Slobodni radikali su nestabilne molekule koje mogu oštetiti naše stanice i povezani su s preuranjenim starenjem.

SOLGAR VITAMIN E 134 mg sadržava prirodni oblik vitamina E (D-alfa-tokoferil kiseli sukcinat), za koji je u istraživanjima dokazano da ima 1,3 puta bolju bioraspoloživost od sintetskih oblika*.

Vitamin E je vitamin topljiv u mastima koji je prirodno prisutan u orašastim plodovima, biljnim uljima, zelenome lisnatom povrću i avokadu. Esencijalni nutrijent koji je ponajprije antioksidans i pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa prouzročenog slobodnim radikalima. Slobodni radikali stvaraju se kada naš organizam hranu pretvara u energiju ili kad smo izloženi ultraljubičastom (UV) svjetlu. Prehranom se mogu unositi odgovarajuće količine vitamina E ako je ona raznovrsna i uravnotežena, ali to nažalost često nije slučaj.

Naslov

Go to Top