Solgar Advanced Antioxidant Formula, 60 kapsula

Solgar Advanced Antioxidant Formula, 60 kapsula

83,90 KM

Solgar Advanced Antioxidant Formula, 60 kapsula

83,90 KM

  • Sveobuhvatna formulacija antioksidansa
  • Kombinacija nekoliko vitamina i minerala
  • Sastojci koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • Pogodno za vegane i vegetarijance
  • Ne sadržava sol

SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA sveobuhvatna je formulacija antioksidansa čiji djelatni sastojci vitamini C, E, B2 te minerali cink, selen, mangan i bakar pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Naše tijelo proizvodi slobodne radikale kada dišemo, probavljamo hranu, vježbamo, čak i kad spavamo. Prirodno su prisutni jer se stvaraju zbog stresa, ultraljubičastog svjetla, zračenja i onečišćenosti zraka. Slobodni radikali oštećuju naše stanice, smanjuju otpornost na bolesti, a ravnotežu u našem organizmu stavljaju na stranu “oksidativnog stresa”.

Za sprječavanje negativnih učinaka slobodnih radikala potrebna je antioksidativna ravnoteža u našem organizmu. Najvažniji antioksidanski su: beta-karoten, vitamin C, vitamin E, cink, selen i tvari pronađene u nekim biljkama poput kurkume i ginka.

Posebna SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA je kombinacija vitamina C, E i B2 s mineralima poput cinka, selena i bakra, a svi oni imaju jako antioksidativno djelovanje. Također, u tu su formulaciju dodane neke aminokiseline, neke komponente biljnog podrijetla (iz zelenog čaja i crvenog vina) te piknogenol. Biljni antioksidansi  dodani su da bi se dodatno ojačala formulacija. Proizvod je pogodan za vegane.

Preporučena doza su 2 kapsule na dan. 

Naslov

Go to Top