Sinomarin Plus Algae Allergy Relief, 30ml

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief, 30ml

16,70 KM

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief, 30ml

16,70 KM

Sinomarin Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže ukloniti alergene (mehaničko djelovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief s Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili kroničnim alergijama.

Njegov jedinstveni sastav, s prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze*) hipertonične morske vode (2,3 % – tna otopina NaCl-a) s dobro dokumentiranim svojstvima i jako korisno djelovanje na sluznicu nosa ekstrakata morskih algi ** sadržanih u Algomer™ kompleksu, uz dodatak dekspantenola.

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže ukloniti alergene (mehaničko djelovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Morska voda korištena za Sinomarin prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda zajamčene kvalitete, bogata mineralnim solima i elementima u tragovima. Kakvoća morske vode kontinuirano se prati od strane francuskog istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade.

Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis. Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer™ kompleks se sastoji od mješavine prirodnih sastojaka algi, fukoidana i fikocijanina. Temeljem brojnih znanstvenih ispitivanja, ovi sastojci pomažu ograničiti upalu, svladati infekciju i, općenito, zaštititi sluznicu nosa.

Undaria pinnatifida i Spirulina platensis se skupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno, Bretanje u Francuskoj i certificiranog su organskog podrijetla.

Dekspantenol, također poznat kao provitamin B5, je 100 % prirodni sastojak poznat po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima. Ublažava svrbež i lokalnu iritaciju; vlaži sluznicu nosa i potiče obnovu lokalnog tkiva.

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lijekovima za liječenje alergija (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji s njima kako bi se poboljšala njihova učinkovitost.

Preporučena doza:

Za odrasle i djecu stariju od 6 godina: 6-12 godina: uštrcati jednom u svaku nosnicu do 3 puta dnevno

>12 godina: uštrcati 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno.

Naslov

Go to Top