Sideral Forte, 20 kapsula

Sideral Forte, 20 kapsula

30,00 KM

Sideral Forte, 20 kapsula

30,00 KM

Sideral je dodatak prehrani koji sadrži Sucrosomial® željezo (Sideral® r.m) i vitamin C, namijenjen liječenju nedostatka željeza ili kao dodatak kada su potrebne veće organske razine tih hranjivih sastojaka.

Sideral r.m.®, Sucrosomial® željezni pirofosfat, smanjuje nuspojave koje su obično povezane s drugim vrstama željeza. Željezo je mikroelement u srži mnogih metaboličkih procesa, obavljajući ključne funkcije kao što su donošenje kisika u tkiva, prijenos elektrona tijekom disanja i pomaganje aktivnosti niza enzimskih sustava.

Dnevna potreba za željezom varira u odnosu na različita fiziološka stanja (menstruacijakrvarenjetrudnoća). Dakle, evidentna je važnost odgovarajućeg dodatka željeza za održavanje dobrog zdravstvenog stanja.

Sukrasomialno željezo prolazi nepromijenjeno kroz želudac, absorbira se u crijevu i ne nadražuje sluznicu želuca. Prikladno i za bolesnike s celijakijom.

Sadrži vitamin C.

Kome je Sideral Forte namijenjen?

Sideral Forte se preporučuje svim vrstama ljudi, a posebno je koristan u slučajevima kada je potrebno željezo dopuniti tijekom dugog razdoblja.

Sideral Forte doprinosi:

  • normalnoj kognitivnoj funkciji,
  • normalnom metabolizmu koji donosi energiju,
  • normalnom transportu kisika u tijelu,
  • normalom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina
  • normalnoj funkciji imunološkog sustava,
  • smanjenju umora

Upotreba: Jedna kapsula na dan.

Naslov

Go to Top