REVIMED® Stevia Orange BIO matična mliječ, med, stevija, vitamin C, 500g

REVIMED® Stevia Orange BIO matična mliječ, med, stevija, vitamin C, 500g

39,80 KM

REVIMED® Stevia Orange BIO matična mliječ, med, stevija, vitamin C, 500g

39,80 KM

Moćna REVIMED® kombinacija za kvalitetniji život!

REVIMED® Stevia Orange je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi liofilizirane BIO matične mliječidehidriranog meda, stevije i vitamina C za pripremu napitka s okusom naranče. Namijenjen je svima koji se žele pravilno hraniti i popraviti ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobro stanje organizma i snažan imunitet. Mogu se koristiti bez prekida zajedno sa svim lijekovima i namirnicama.

Preporučuje se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu. Odličan je dodatak prehrani i za profesionalne i rekreativne sportaše. Pogodan i za dijabetičare.

Zašto se preporučuje redovita primjena REVIMED® Stevia Orange:

  • Jedinstveni osvježavajući napitak
  • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
  • Čista liofilizirana BIO matična mliječ
  • Stevija kao prirodno sladilo s 0 kalorija – idealan sastojak svake dijete
  • Izvrstan okus naranče
  • Nisu potrebni prekidi u konzumiranju
  • Bez alergijskih reakcija
  • Pogodan za vegetarijance
  • Ne sadrži gluten

 Zbog čega je učinkovita liofilizirana matična mliječ?

Nakon vađenja iz košnice matična mliječ zadržava sva bioaktivna svojstva samo 48 sati. Poslije tog vremena voda koju mliječ sadrži (u prosjeku oko 70 posto) otapa biostimulatore – tvari koje mliječi osiguravaju posebnost. Jedini način da se mliječi produlji bioaktivnost je da se postupkom liofiliziranja oslobodi vode, nakon čega dobivamo liofiliziranu matičnu mliječ koja zadržava svoju bioaktivnost pune dvije godine. Prilikom konzumiranja, takva mliječ otapa se u vodi, čime ponovno dobiva formu i učinke kao da je tog trenutka izvađena iz košnice.

Ima li stevija kalorija?

Stevija se upotrebljava kao potpuno zdrava, prirodna i beskalorična zamjena za šećer odnosno umjetna sladila. Glikozidi stevije nemaju energetsku vrijednost, ne aktiviraju inzulin, ne razgrađuju se i ne skladište u organizmu kao ugljikohidrati. Organizam ne iskorištava glikozide i zbog toga oni imaju 0 kalorija i glikemijski indeks 0.

Sastojci:

 Liofilizirana BIO matična mliječ (min. 4,6 % 10-HDA), dehidrirani med, steviol glikozidi, eritritol, natrijev L-askorbat (vitamin C), silicijev dioksid, limunska kiselina, beta karoten, prirodna aroma naranče. Bez konzervansa i umjetnih aroma.

 

Aktivni sastojci:

Aktivni sastojci Na 100 g proizvoda Preporučeni unos / 60 g / 5 čaša napitka
Matična mliječ 900 mg 540 mg
Vitamin C 500 mg 300 mg (375% PU)*

*PU – preporučeni unos

 

Način pripreme:

Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom naranče. Piti po potrebi 3 do 5 čaša dnevno. Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

Napomene:

REVIMED® Stevia Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezultata.

REVIMED® proizvodi ne sadržavaju gluten, stoga se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima ili ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima zbog izrazite čistoće ne sadržavaju alergene, tako da nema alergijskih reakcija i mogu ih koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Jedina populacija kojoj se ne preporučuje korištenje REVIMED® proizvoda su osobe na imunosupresivnim terapijama i osobe sa transplantiranim organima.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Naslov

Go to Top