REVIMED® Fe željezo, BIO matična mliječ, med, vitamin C, 250mg

REVIMED® Fe željezo, BIO matična mliječ, med, vitamin C, 250mg

21,30 KM

REVIMED® Fe željezo, BIO matična mliječ, med, vitamin C, 250mg

21,30 KM

Moćna REVIMED® kombinacija za dobru krvnu sliku!

REVIMED® Fe je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi dvovalentnog kelatnog željeza (najsličnije željezu u organizmu), liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C za pripremu napitka s okusom šumskog voća. Namijenjen je osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji žele popraviti ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobru krvnu sliku i snagu organizma. Mogu se koristiti bez prekida zajedno sa svim lijekovima i namirnicama.

Preporučuje se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu.

Najveće količine željeza organizmu je moguće priskrbiti konzumiranjem dvovalentnog kelatnog željeza kombiniranog s vitaminom C, koji mijenja feri u fero oblik, jedini koji se može apsorbirati. Liofilizirana BIO matična mliječ sadrži i vitamin C i željezo i dodatno povećava apsorpciju željeza (do 80%).

 Zašto se preporučuje redovita primjena REVIMED® Fe:

 • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
 • Željezo je nisko dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (do 80%)
 • Sprječava i suzbija nedostatak željeza i opću slabost organizma
 • Najbliži je spoj prirodnim oblicima vezanja željeza u organizmu
 • Željezo u kombinaciji s matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
 • Izvrstan okus šumskog voća
 • Za sve uzraste
 • Bez prekida u konzumiranju
 • Bez nuspojava i alergijskih reakcija
 • Pogodan za vegetarijance
 • Ne sadrži gluten

 Zašto kombinacija liofilizirane BIO matične mliječi, vitamina C i dvovalentnog kelatnog željeza?

Biološka vrijednost matične mliječi povećat će se ako joj se dodaju vitamin C i dvovalentno kelatno željezo, a učinci višestruko pojačati. To su supstancije koje podržavaju snažan imunitet i dobru krvnu sliku, s eritrocitima punim kvalitetnog željeza, prijeko potrebnog da svako tkivo dobije životno potreban kisik i da svaka stanica normalno funkcionira.

Sastojci:

Željezov (II) – fumarat, liofilizirana BIO matična mliječ (min. 4,6 % 10-HDA), dehidrirani med, natrijev L-askorbat (vitamin C), silicijev dioksid, saharoza, limunska kiselina, prirodna aroma šumskog voća. Bez konzervansa i umjetnih aroma.

 

Aktivni sastojci:

Aktivni sastojci Na 100 g proizvoda Preporučeni unos / 36 g / 3 čaše napitka
Matična mliječ 300 mg 324 mg
Željezo 83,33 mg 30 mg (214% PU)*
Vitamin C 500 mg 180 mg (225% PU)*

*PU – preporučeni unos

 Način pripreme:

Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom šumskog voća. Piti po potrebi do 3 puta na dan. Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

Napomene:

REVIMED® Fe može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu min. 45 dana (preporuka 90 dana) zbog popunjavanja zaliha željeza u organizmu, a nakon toga po potrebi uz redovitu provjeru vrijednosti željeza.

REVIMED® proizvodi ne sadržavaju gluten, stoga se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima ili ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima zbog izrazite čistoće ne sadržavaju alergene, tako da nema alergijskih reakcija i mogu ih koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Jedina populacija kojoj se ne preporučuje korištenje REVIMED® proizvoda su osobe na imunosupresivnim terapijama i osobe sa transplantiranim organima.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Naslov

Go to Top