RefluSTAT, 20 vrećica

RefluSTAT, 20 vrećica

14,30 KM

Kategorije: , ,

RefluSTAT, 20 vrećica

14,30 KM

Kategorije: , ,

Antirefluksna oralna suspenzija koja učinkovito i brzo smanjuje simptome žgaravice, žgaravice tijekom trudnoće, vraćanja kiseline iz želuca u jednjak, probavnih smetnji, kašlja te nadražaja grla i ždrijela. Sadrži prirodne sastojke.

Proizvod sadrži natrijev alginat i karbonate. Svoj učinak postiže zahvaljujući fizičkom mehanizmu djelovanja. Jednom kada proizvod dođe u kontakt s kiselim pH želuca, natrijev alginat (prirodni polimer ekstrahiran iz smeđih algi) taloži se formirajući gel. U međuvremenu, karbonati oslobađaju ugljični dioksid koji omogućava gelu da se izdigne i formira čep koji predstavlja fizičku barijeru koja sprječava refluks (povratak) želučanog soka u jednjak. Osim toga, natrijev bikarbonat pomaže u smanjenju želučane kiselosti.

Način upotrebe:

Odrasli i djeca starija od 12 godina: 1 do 2 vrećice nakon glavnih obroka i prije spavanja. Dobro protresti prije upotrebe.

Djeca do 12 godina: koristiti samo prema preporuci liječnika. Pažljivo slijedite upute svog liječnika o načinu primjene.

Način čuvanja: proizvod čuvati na temperaturi 8-25° C, zaštićeno od svijetlosti i izvora topline. Proizvod se ne smije čuvati u hladnjaku.

Naslov

Go to Top