Prolife tablete za žvakanje sa sladilom, 24 tablete za žvakanje

Prolife tablete za žvakanje sa sladilom, 24 tablete za žvakanje

16,80 KM

Prolife tablete za žvakanje sa sladilom, 24 tablete za žvakanje

16,80 KM

PROLIFE je dodatak prehrani koji sadržava žive bakterijske kulture, preporučene doze vitamina B skupine i glukooligosaharid. Bacillus coagulans je mikroorganizam (bakterijska kultura) koji je prvi put izoliran i opisan 1933. godine. S obzirom na svoja svojstva, rezistentan je na nizak pH te se za razliku od nekih drugih bakterijskih kultura ne inaktivira u želucu. Glukooligosaharid pripada skupini kratkih šećera (oligosaharida). Kroz probavni sustav čovjeka prolazi u nepromijenjenu obliku, ne apsorbira se i stoga nije dodatan izvor energije. Vitamini B skupine neophodni su za opće zdravlje našega organizma. Posebno treba istaknuti doprinos normalnoj funkciji živčanog sustava (B1), doprinos zaštiti stanica od oksidativnog stresa i održavanju normalnih sluznica (B2). Kompleks probavnih enzima izuzetno je važan za pravilno probavljanje hrane. Enzimi poput amilaza, peptidaza i lipaza pomažu lakšu razgradnju ugljkohidrata, bjelančevina i masti

Prolife tablete za žvakanje su dodatak prehrani s živim bakterijskim kulturama, glukooligosaharidom i vitaminima B6, B2, B1 i B12. Povećava broj dobrih bakterija u probavnom sustavu.

PROLIFE tablete sadržavaju živu bakterijsku kulturu Bacillus coagulans (Lactobacillus sporo- genes), glukooligosaharid i vitamine: B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).

Upute za korištenje

1 do 2 tablete dnevno prema potrebi. Tablete otopiti u ustima ili sažvakati.

 

Naslov

Go to Top