Vitabiotics Pregnacare Conception, 30 tableta

Vitabiotics Pregnacare Conception, 30 tableta

39,30 KM

Vitabiotics Pregnacare Conception, 30 tableta

39,30 KM

Pregnacare CONCEPTION formula za žene koje žele zatrudniti

Vitabiotics Pregnacare Copnception tablete su namijenjene ženama koje su odlučile raditi na bebi. Odabrani sastojci pomažu zdravlje žene i osiguravaju podlogu za normalan razvoj ploda nakon začeća.

Priprema organizma

Ukoliko namjeravate ostati u drugom stanju potrebno je pripremiti organizam pravilnom prehranom i, ukoliko je potrebno, prilagoditi ritam života kako bi uvećali šanse za začeće. Pregnacare Conception formula je razvijena temeljem brojnih studija koje pokazuju kako određeni nutrijenti imaju posebno važnu ulogu na reproduktivno zdravlje i trudnoću.

Formulirano posebno za žene

Pregnacare Conception osigurava pažljivo formuliranu kombinaciju specifičnih mikronutrijenata poput inozitola, L-arginina, n-acetil cisteina i selena. Formula sadrži vitamin B12 i 400 mcg folne kiseline.

Određene nutrijente važno je početi uzimati i prije no što zatrudnite. U vrijeme začeća idealno je da organizam ima već uskladištene dovoljne količine folne kiseline i nekih drugih tvari. Ova formula ne sadrži hormone!

Preporučene količine folne kiseline

Pregnacare Conception osigurava 400 mcg folne kiseline, upravo onoliko koliko za žene koje pokušavaju zatrudniti preporuča britansko Ministarstvo zdravstva i drugi vodeći autoriteti. Uzimanje dodatnih količina folne kiseline uvećava status folne kiseline u organizmu. Niske razine folne kiseline uvećavaju rizik od pojave defekta neuralne cijevi fetusa. Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće. Folna kiselina sudjeluje i u brojnim drugim procesima kao što su sinteza aminokiselina i dijeljenje stanica.

Žensko reproduktivno zdravlje

Određeni nutrijenti imaju direktnu ulogu na reproduktivno zdravlje žene. Pregnacare Conception sadrži cink koji doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, dok vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti. U formuli se nalaaze i vitamin B12, željezo, magnezij i 15 mcg vitamina D koji ima ulogu u porocesu dijeljenja stanica.

Zaokružena nutritivna potpora

Vitabiotics Pregnacare Conception osigurava nutrijente važne za normalan razvoj ploda od časa začeća, a budućoj majci daje energiju, podupire normalnu funkciju imuno i živčanog sustava, formiranje crvenih krvnih stanica i hemoglobina.

Mjesečnica i začeće

Znadete li da neke žene nakon prestanka uzimanja tableta za kontracepciju mogu i do šest mjeseci imati nepravilan ciklus? Menstrualni ciklus može biti poremećen i naglim gubitkom ili povećanjem kilograma, prekomjernom tjelesnom aktivnosti, psihičkim i emotivnim stresom.

Ukoliko mjesečnica kasni to ne znači nužno da ste trudna. Napravite test na trudnoću i porazgovarajte sa svojim liječnikom. Pregnacare Conception je formula koja se temelji na bioaktivnim nutrijentima i ne sadrži hormone ili lijekove. Ukoliko Vaša mjesečnica nije redovita konzultirajte Vašeg liječnika.

Dodatne karakteristike
  • Pogodne za vegetarijance
  • Tablete s postepenim otpuštanjem
  • Nježne za želudac
  • Ne sadrže umjetne boje ni konzervanse
  • Nije testirano na životinjama

Pakiranje: 30 tableta
Način primjene: 
Uzeti jednu tabletu dnevno, uz glavni obrok. Popiti sa vodom ili hladnim pićem. Ne žvakati.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Pregnacare Conception zamjenjuje ostale multi vitaminske formule i nije ih potrebno dodatno uzimati.

Naslov

Go to Top