Plivit Magnezij Duo Power granule, vrećice 20 x2 kutije -25% PROMO

Plivit Magnezij Duo Power granule, vrećice 20 x2 kutije -25% PROMO

18,70 KM

Plivit Magnezij Duo Power granule, vrećice 20 x2 kutije -25% PROMO

18,70 KM

  • Prirodni morski magnezij iznimne bioraspoloživosti,
  • Za energiju,
  • Protiv umora i iscrpljenosti,
  • Za zdravlje mišićnog i živčanog sistema.

Dodatak prehrani koji sadrži mineral magnezij (magnezijev citrat i magnezijev oksid), vitamine B6, B9 i B12 te esencijalnu aminokiselinu fenilalanin. Magnezijev citrat je visoko učinkovit te najbolje iskoristiv oblik magnezija u organizmu (ima 5 puta bolju iskoristivost u organizmu u odnosu na standardni magnezij – magnezijev oksid).

Ovaj mineral doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića (smanjuje grčeve u mišićima i opušta mišiće) i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Vitamini B6, B9 i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 povećava apsorpciju magnezija u organizmu (pomaže ulasku magnezija u stanice) te time utječe i na povišenu iskoristivost magnezija u organizmu. Vitamin B9 neophodan je za rast i razvoj, a vitamin B12 se koristi kod liječenja anemije. Feninalanin je nezamjenjiva i za život važna aminokiselina koja, kao i ostale esencijalne aminokiseline, ne može nastati u organizmu, nego se mora unositi u organizam putem hrane ili dodataka prehrani. Ova aminokiselina utječe na naše mentalno zdravlje, poboljšava raspoloženje (djeluje kao antidepresiv) i pamćenje, povećava budnost te smanjuje napadaje gladi. Plivit Magnezij Duo Power granule praktične su za primjenu, neovisno o mjestu i uvjetima u kojima se nalazite jer se primjenjuju direktno u usta i ne treba ih otapati u tekućini.

1 vrećica sadrži: 375 mg magnezija, 4,2 mg vitamina B6, 0,4 mg vitamina B9 (folna kiselina) i 7,5 μg vitamina B12.

Upute za primjenu: Odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju 1 vrećicu na dan (preporučena dnevna doza). Granule se primjenjuju izravno u usta. Kratko pustiti da se otope u ustima i progutati.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Prekomjerno konzumiranje može imati laksativni učinak. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani te zdravom načinu života.

 

Naslov

Go to Top