Pic Solution AIREasy On Inhalator

Pic Solution AIREasy On Inhalator

134,10 KM

10% Off

Pic Solution AIREasy On Inhalator

134,10 KM

10% Off

Pogodno za cijelu obitelj – za bebe, djecu i odrasle osobe.

Prijenosni: Izuzetno lagan i vrlo mali. MMAD (prosječna veličina čestica): 1,51 μm. PORR (% čestica < 5 μm): 93%. Glasnoća: 35 dB (vrlo tih rad).

Kratko vrijeme terapije: 14 minuta.

Uključeno: maska ​​za djecu, maska za odrasle, usni nastavak, USB lightning kabel za punjenje tip-C. Može se napajati putem bilo kojeg USB uređaja.

Čišćenje: Spremnik za lijek, usni nastavak i maska ​​mogu se uroniti u otopinu vode i bijelog octa u omjeru 1:1 na oko 1 sat kako bi se očistili i/ili uklonili ostaci i talog. Nemojte čistiti glavnu jedinicu vodom! Izbjegavajte kontakt s mokrim površinama i ne izlažite ga mogućem prskanju vode. Nemojte čistiti uređaj, njegove dijelove ili pribor u perilici posuđa. Nemojte koristiti deterdžente, kemikalije ili sredstva za uklanjanje kane za čišćenje uređaja i pribora.

Upozorenja: Nemojte koristiti proizvod za prskanje medicinskih otopina/sredstava koja sadrže hijaluronsku kiselinu, jer to može oštetiti MESH komponentu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne bacajte proizvod u vatru i ne stavljajte ga u blizinu plamena ili izvora topline. Mrežicu nikada nemojte čistiti pamučnim jastučićima, četkama ili sličnim predmetima. Nikada ne dirajte mrežicu! Nemojte umetati ili prskati druge tvari osim lijekova i medicinskih uređaja namijenjenih za raspršivanje aerosola. Ne zaboravite isključiti proizvod kada ga završite s upotrebom. Uređaj se ne isključuje automatski kada se lijek potroši. Automatski se isključuje tek nakon 20 minuta neprekidnog rada.

Upotreba: Terapija se može izvoditi bez upotrebe ruku, odnosno potpuno bez upotrebe ruku. Proizvod je izuzetno lagan. Kapacitet spremnika za lijek je 8 ml. Na kraju terapije, ostatak lijeka ili fiziološke otopine u spremniku je minimalan (< 0,1 ml). Vrlo je siguran za korištenje – ne moramo se brinuti da će lijek iscuriti iz spremnika.

Spremnik je prikladan za do 200 terapija (uz redovitu uporabu oko 1 godine) – nakon tog vremena mora se zamijeniti (prodaje se zasebno). Udisanje se može izvesti u gotovo bilo kojem položaju.

Naslov

Go to Top