Opti – free Express rastvor za sočiva 355 ml

Opti – free Express rastvor za sočiva 355 ml

20,30 KM

Opti – free Express rastvor za sočiva 355 ml

20,30 KM

OPTI-FREE EXPRESS rastvor za sočiva 355ml. Višenamanski rastvor za dezinfekciju osigurava čistoću i udobnost vaših sočiva. To je sve što Vam treba za dnevnu negu mekih kontaktnih sočiva.

OPTI FREE EXPRESS:

  • Osjećaj ugodnosti koji traje cijeli dan,
  • Čisti, ispira, dezinfikuje, vlaži i čuva,
  • Multinamjenska dezinfekcijska otopina,
  • Za sva meka kontaktna sočiva, uključujući silikon hidrogel sočiva.

Sastav: OPTI FREE EXPRESS višenamenski rastvor za dezinfekciju je sterilan, puferovan, izotoničan rastvor koji sadrži natrijum – hlorid, sorbitol, dinatrijum-edetat, bornu kiselinu, aminometil-propanol, citrate I TETRONIC® 1304 (poloxamin) kao sredstva za čišćenje; POLYQUAD™(polidronijum-hlorid) 0.001% I ALDOX®(miristamidopropil-dimetilamin) 0.0005%.

Pakovanje: 355 ml, pakovanje sadrži i posudicu za odlaganje sočiva.

Način primjene: Temeljito isperite obje strane kontaktnih sočiva Opti Free express višenamjenskom otopinom te lagano protrljajte kontaktna sočiva prstima u dlanu. Napunite Alconov spremnik za kontaktna sočiva količinom dovoljnom da pokrije sočiva i ostavite preko noći ili najmanje 6 sati.

Napomena: Ne stavljajte direktno u oko. Ne ispirajte sočiva i spremnik za sočiva vodovodnom vodom. Bacite svaku preostalu količinu najkasnije nakon isteka 6 meseci nakon prvog otvaranja.

Naslov

Go to Top