Novalac prenatalne kapsule, 30 kapsula

Novalac prenatalne kapsule, 30 kapsula

34,50 KM

Novalac prenatalne kapsule, 30 kapsula

34,50 KM

Novalac prenatalne kapsule proizvod su najnovije generacije koji je primjeren za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje.

Novalac prenatalne kapsule u jednoj kapsuli udružuju aktivni oblik folne kiseline Quatrefolic®, visokoapsorbirajuće željezo HA-Fe i omega-3 dugolančane masne kiseline DHA.

Preporučuje se započeti s uzimanjem Novalac prenatalnih kapsula već u fazi planiranja trudnoće (barem 3 mjeseca prije začeća) te nastaviti tijekom čitave trudnoće i sve do kraja dojenja.

Novalac prenatalne kapsule proizvod su najnovije generacije kojim žene u reproduktivnoj dobi nadoknađuju povećane potrebe za nutrijentima. Posebno su zasnovane i razvijene u suradnji sa stručnjacima i aktualnim svjetskim zdravstvenim smjernicama i prehrambenim preporukama.

Trudnoća je jedno od najzahtjevnijih razdoblja kod žena. Zbog rasta i razvoja novoga bića potrebe za nekim nutrijentima povećavaju se čak za 50–100 %, stanice se brže dijele i organi se razvijaju, stoga je pravilna opskrba hranjivim tvarima vrlo važna. Stručnjaci savjetuju uravnoteženu i raznoliku prehranu te dodatak barem najvažnijih nutrijenata: folne kiseline, željeza i omega-3 masne kiseline.
Sadrže i druge ključne hranjive tvari koje su ženi potrebne u vrijeme planiranja trudnoće te tijekom trudnoće i dojenja.

Način primjene:  Preporučena dnevna doza je 1 kapsula na dan za vrijeme obroka. Kapsulu progutajte cijelu, s čašom vode.

Naslov

Go to Top