Noni Lucas sok, 1L

Noni Lucas sok, 1L

82,90 KM

Noni Lucas sok, 1L

82,90 KM

Noni Lucas sok je prirodan, čist, nerazrijeđen sok zrelih plodova tropske biljke noni. Iz strogo kontroliranog biološkog uzgoja. Bez dodataka vode, šećera, drugih sokova i konzervanasa. Posjeduje EU Bio certifikat. Može doprinijeti normalnim funkcijama imunog sistema i očuvanju otpornosti organizma.

Plodovi, listovi i korijenje noni biljke se u tradicionalnoj primjeni koriste više od dva tisućljeća protiv bolova, za bolju probavu, kod problema sa kožom, kosom, noktima i za brže zacjeljivanja rana. Noni plod sadrži veliki broj hranljivih tvari, neke od njih su: vitamini i minerali (C, B1, B2, B3, B6, E; natrij, kalij, željezo, mangan, magnezij, …); 18 aminokiselina; terpeni; polisaharidi; antrakinoni; skopoletin.

Izuzetno tlo, bogato mineralima, daje dodatne hranjive sastojke. Plodovi sazrijevaju tijekom cijele godine, u prirodnoj i zdravoj okolini, koja čini poseban ekosustav. Ukoliko se prerano ubere, plod neće sadržavati količinu vitalnih hranjivih tvari i enzima (mnogi proizvođači beru poluzrele plodove koji u hladnjačama, uz put, dozrijevaju). Za dobivanje Noni Lucas soka koriste se isključivo zreli i kvalitetni plodovi, što ga čini jedinstvenim na tržištu.

Sastav:

100% voćni ekstrakt nonija  (Morinda Citrifolia).

Upotreba:

30ml (dvije jušne žlice) dnevno, pola sata prije doručka.

Napomena:

Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama preosjetljivim na bilo koji sastojak proizvoda. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Prije prvog otvaranja bocu 12h držati u frižideru. Zatim bocu otvoriti, koristiti i držati u frižideru, da bi se očuvao kvalitet proizvoda. Preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 4 nedjelje.

Naslov

Go to Top