Marisol Jet Strong hypertonica sprej za nos, 120ml

Marisol Jet Strong hypertonica sprej za nos, 120ml

21,90 KM

Marisol Jet Strong hypertonica sprej za nos, 120ml

21,90 KM

Marisol Strong Jet je hipertonični sprej za nos na bazi morske vode prirodno bogate mineralima porjeklom iz zaliva Kankal u Francuskoj, čuvenoj po svom visokom kvalitetu i izuzetnoj čistoći (Klasa A). Marisol Strong Jet predstavlja potpuno prirodni nazalni dekongestiv koji omogućava mehaničko čišćenje i oslobađanje gornjih disajnih puteva, kao i smanjenje otoka mukoznih membrana.

Marisol Strong Jet je 100 % prirodan, i bez konzervansa dok je posebnim tehnološkim postupcima omogućeno da najvažnija blagotvorna svojstva prirodne morske vode budu potpuno očuvana. Ima snažan dekongestivni efekat, zahvaljujući hipertoničnim svojstvima. Vlaži i regeneriše nazalnu sluznicu   i ispiranjem otklanja alergene i čestice iz spoljašnje sredine koje dovode do iritacije. Marisol Strong Jet ima ergonomski aplikator koji omogućava jednostavno i komforno korištenje.

Marisol Strong Jet sa raspršivanjem optimalne jačine i mlazom u vidu gejzira može se koristiti svakodnevno i pogodan je za primjenu kod dijece od 3. godine i odraslih.

Procenat natrijum-hlorida u Marisol Strong Jet je 2,2%.

 

Naslov

Go to Top