Lysodrem krema, 15g

Lysodrem krema, 15g

10,20 KM

Lysodrem krema, 15g

10,20 KM

Lysoderm®je bezreceptni lijek u obliku kreme namijenjene za topikalnu primjenu na koži kod različitih stanja oštećenja ili povreda kože. Mogu je koristiti odrasli i djeca, zapravo sve generacije u jednoj obitelji. Zato se Lysoderm® krema preporučuje kao obavezni dio tzv. kućne ljekarne.

U Lysoderm® kremi koristili smo jedinstvenu snagu lizozima, prirodne komponente našeg imunog sustava, s ciljem zaštite oštećene kože uz poticanje, poboljšanje i ubrzavanje procesa sigurnog obnavljanja oštećene kože i zarastanje rana. Prirodno organsko porijeklo lizozima i činjenica da je lizozim najznačajniji faktor lokalnog nespecifičnog humanog imuniteta idu u prilog dokazano povoljnog sigurnosnog profila i dobre podnošljivosti ovog lijeka.

Antimikrobno djelovanje lizozima je značajno u liječenju infekcije na mjestu rane, jer je poznato da inficirana rana teže i sporije zarasta te da je u težim slučajevima neophodna i peroralna primjena antibiotika. Primjenom Lysoderm® kreme na oštećenu kožu osiguravamo antimikrobnu zaštitu rane.

Naslov

Go to Top