Laboratorios BABÉ Super Fluid Sunscreen SPF50, 50 ml

Laboratorios BABÉ Super Fluid Sunscreen SPF50, 50 ml

37,35 KM

10% Off

Laboratorios BABÉ Super Fluid Sunscreen SPF50, 50 ml

37,35 KM

10% Off

Visoka zaštita od sunca za lice u superfluidnoj teksturi sa svilenkastim završetkom. Zaštita širokog spektra: UVA-UVB, plavo svjetlo i IR-A zračenje. Pogodno za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju. Ne iritira oči. Dermatološki i oftalmološki ispitano.

Uz Super Fluid fotozaštita više neće biti onakva kakvu ste zamislili. Proizvod jednostavan za korištenje i nanošenje koji se prilagođava vašoj koži. Njegova glavna karakteristika je super fluidna tekstura koja se brzo upija, ostavljajući osjećaj lagane, nemasne hidratacije, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u njegovoj formuli.

Super Fluid nudi visoku fotozaštitu lica u udobnom formatu za svakodnevnu upotrebu. Idealan proizvod da nema isprika kada je u pitanju zaštita kože 365 dana u godini, bez obzira jeste li u uredu ili se sunčate na plaži. Koristite ga odmah nakon dnevne hidratantne kreme i vidjet ćete kako je vaša koža sočnija i svilenkastog izgleda.

Osim toga, Super Fluid ne nudi samo zaštitu od sunčevih zraka, već je i zaštitni štit od infracrvenih zraka, plave svjetlosti koju emitiraju zasloni i mobilni uređaji te onečišćenja. Pogodan je za sve tipove kože, vodootporan je i ne peče za oči!

Prednosti:

SPF 50 FOTOZAŠTITA LICA SA SUPER FLUIDNOM TEKSTUROM.

 • Fotozaštita lica SPF 50
  • Štiti lice od (UVA-UVB, plavog svjetla i IR-A)
  • Vlaži kožu
  • Štiti kožu od onečišćenja
  • Antioksidativna i zaštitna funkcija DNA
  • Svilenkast dodir

Pogodno za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju.

Aktivni sastojci:

KREME ZA SUNČANJE CSP SPF 50, KARNOZIN 0,20%, HIJALURONSKA KISELINA 0,10%

SOLARNI FILTERI

Kombinacija filtera koja pomaže u zaštiti kože od štetnih sunčevih zraka (UVB + UVA).

KARNOZIN

Prirodni antioksidans koji pomaže u sprječavanju oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima uzrokovanim onečišćenjem.

HIJALURONSKA KISELINA

Održava kožu hidratiziranom, čvrstom i elastičnom, popunjavajući fine bore

Uporaba: Preporučamo svakodnevno korištenje fotozaštite za lice. Nanesite malu količinu proizvoda na ruku i obilno i ravnomjerno umasirajte po licu. Ako ćete se izlagati suncu, proizvod nanesite 20 minuta prije izlaganja suncu. Često ponavljajte nanošenje kako bi vaša koža uvijek bila zaštićena. Izbjegavajte izravan kontakt proizvoda s očima.

Naslov

Go to Top