Laboratorios BABÉ Super Fluid Sunscreen Mattifying SPF 50, 50 ml

Laboratorios BABÉ Super Fluid Sunscreen Mattifying SPF 50, 50 ml

36,63 KM

10% Off

Laboratorios BABÉ Super Fluid Sunscreen Mattifying SPF 50, 50 ml

36,63 KM

10% Off

Visoka dnevna zaštita sa super tekućom teksturom bez ulja koja se prilagođava vašoj koži. Posebno se preporučuje za masnu kožu ili kožu sklonu aknama. Sadrži niacinamid za rebalans viška masnoće. Pogodno za sve tipove kože.

Sa Super Fluidom zaštita od sunca više neće biti onakva kakvu ste zamislili. Proizvod jednostavan za korištenje i nanošenje koji se prilagođava vašoj koži. Njegova glavna karakteristika je super tekuća tekstura koja se brzo upija, ostavljajući osjećaj lagane, nemasne hidratacije, zahvaljujući Niacinamidu, jednom od sastojaka uključenih u njegovu formulu za kontrolu viška sebuma na koži. Super Fluid Mattifying je Oil-Free verzija ove kreme za sunčanje, koja će pružiti zaštitu bez zamastivanja kože ili začepljenja pora. Super Fluid nudi visoku fotozaštitu lica u udobnom formatu za svakodnevnu upotrebu. Idealan proizvod da nema isprika kada je u pitanju zaštita kože 365 dana u godini, bez obzira jeste li u uredu ili se sunčate na plaži. Koristite ga odmah nakon dnevne hidratantne kreme i vidjet ćete kako je vaša koža svilenkastog izgleda. Osim toga, Super Fluid ne nudi samo zaštitu od sunčevih zraka, već je i zaštitni štit od infracrvenih zraka, plave svjetlosti koju emitiraju zasloni i mobilni uređaji te onečišćenja. Pogodan je za sve tipove kože, vodootporan je i ne peče za oči!

SPF 50 ZAŠTITA ZA LICE SA SUPERTEKUĆOM TEKSTUROM.

 • Krema za sunčanje lica sa SPF 50
  • Štiti lice od UVA-UVB, plavog svjetla i IR-A
  • Vlaži kožu
  • Štiti kožu od onečišćenja
  • Antioksidativna i zaštitna funkcija DNK
  • Svilenkast osjećaj

Protiv zagađenja, antioksidativno i zaštitno djelovanje DNK zahvaljujući karnozinu. Svilenkasti završetak

Vodootporan. Nekomedogeno. Ne peče za oči.

MASNA KOŽA ILI KOŽA SKLONA AKNAMA

Pogodno za sve tipove kože. Posebno indicirano za mješovitu masnu, masnu kožu ili kožu sklonu aknama.

Aktivni sastojci:
SOLAR FILTERS C.S.P. SPF 50, CARNOSINE 0.20%, NIACINAMIDE 4%

SOLARNI FILTERI

Kombinacija filtera koja pomaže u zaštiti kože od štetnih sunčevih zraka (UVB + UVA).

KARNOZIN

Prirodni antioksidans koji pomaže u sprječavanju oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima uzrokovanim onečišćenjem.

NIACINAMID

To je oblik vitamina B3 koji pomaže ponovno uspostaviti ravnotežu masne kože, smanjujući akne i sprječavajući njihovu ponovnu pojavu. Osim toga, pruža umirujuće djelovanje, posebno na koži sklonoj aknama i osjetljivoj koži.

Upotreba: Preporučamo svakodnevno korištenje fotozaštite za lice. Nanesite malu količinu proizvoda na ruku i obilno i ravnomjerno umasirajte po licu. Ako ćete se izlagati suncu, proizvod nanesite 20 minuta prije izlaganja suncu. Često ponavljajte nanošenje kako bi vaša koža uvijek bila zaštićena. Izbjegavajte izravan kontakt proizvoda s očima.

Naslov

Go to Top