Laboratorios BABÉ HealthyAging+ Multi Renewal Night peeling, 30 ml

Laboratorios BABÉ HealthyAging+ Multi Renewal Night peeling, 30 ml

78,00 KM

Laboratorios BABÉ HealthyAging+ Multi Renewal Night peeling, 30 ml

78,00 KM

Noćni anti-age peeling s retinolom i bakuchiolom smanjuje bore, nepravilnosti i tamne mrlje, obnavljajući prirodnu ljepotu kože.

Ujednačava ten, obnavlja kožu, poboljšava teksturu kože, jednostavno se nanosi.

Način upotrebe: Aplicirajte 3-4 kapi na čistu i suhu kožu na području lica i vrata. Lagano masirati dok se potpuno ne upije.

Napomena: Počnite da ga koristite 2 do 3 dana u nedjelji i postepeno povećavajte upotrebu, nanoseći naizmjenično. Nanesite 3-4 kapi uveče na čistu, suhu kožu lica, vrata i dekoltea. Umasirajte dok se ne upije i ostavite da djeluje bez ispiranja.
U prvih nekoliko dana normalno je primjetiti peckanje ili svrab pri nanošenju. Ne koristiti na nadraženoj ili oštećenoj koži. Preporučujemo da koristite kremu za sunčanje svakodnevno, posebno dok koristite ovaj proizvod. Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati kontakt s očima, u slučaju kontakta obilno vodom. U slučaju iritacije ili neželjene reakcije, prestati s korištenjem. Izbjegavati kombinacije s drugim tretmanima.

Aktivni sastav: Encapsulated Pro-Retinol 6.6%, Lactic acid 5.6%, Mandelic acid 5%, Pyruvic acid 1%, Bakuchiol 0.50%, Orbanache Rapum extract 0.50%, Prebiotic 0.50%, Vitamin C 0.50%, Centella Asiatica (CiCa) 0.50%, Hyaluronic acid 0.10%

Naslov

Go to Top