La Roche-Posay Effaclar H ISO-BIOME krema za čišćenje kože, 200ml

La Roche-Posay Effaclar H ISO-BIOME krema za čišćenje kože, 200ml

35,80 KM

La Roche-Posay Effaclar H ISO-BIOME krema za čišćenje kože, 200ml

35,80 KM

Za kožu sklonu aknama, oštećenu nakon tretmana isušivanja. Za osjetljivu kožu sklonu aknama.

Krema za čišćenje kože EFFACLAR H ISO-BIOME umirujuće je i hidratantno sredstvo za čišćenje kože lica i tijela. Pomaže smanjiti osjećaj nelagode i nastanak nesavršenosti na koži sklonoj aknama koja je oštećena tretmanima isušivanja. Utemeljena na znanosti o mikrobiomu.

Krema za čišćenje kože s višestrukim djelovanjem. S termalnom vodom La Roche-Posay.

Krema za čišćenje kože EFFACLAR H ISO-BIOME nježno pročišćuje i umiruje kožu te joj vraća osjećaj ugode. Smanjuje pojavu nuspojava ili prekomjernu suhoću kože nakon tretmana isušivanja. Smanjuje nastanak nesavršenosti. Prihvatljiva za upotrebu s izotretinoinom.

Krema za čišćenje kože EFFACLAR H ISO-BIOME obogaćena je Shea maslacem, niacinamidom i glicerinom za iznimnu učinkovitost hidratacije. Formula također sadržava ekstrakt sjemenki anatto drveta za smanjivanje nesavršenosti uz istovremenu hidrataciju.
Utemeljena je na znanosti o mikrobiomu i sadržava prebiotički sastojak Aqua Posae Filiformis koji osnažuje kožnu barijeru.

Ispitano pod dermatološkim nadzorom zajedno s tretmanima koji prekomjerno isušuju kožu. Nekomedogeno.
Pogodno za suhu i nadraženu kožu.

Način primjene:

  • Nanošenje na lice

Na dlanu je pomiješajte s vodom. Nanesite je na cijelo lice na sljedeći način: vrhovima prstiju zagladite kožu počevši od obrva prema kosi, nanosite kremu od sredine čela prema sljepoočnicama. Ponovite nježno nanošenje 3 puta. Dlanovima raširenima uzduž lica zagladite kožu počevši od brade pa sve do nosa. Zatim utapkajte kremu prema vanjskim stranama prije nego što se vratite na bradu. Ponovite nježno nanošenje 3 puta. Isperite vodom i nježno osušite ručnikom.

  • Nanošenje na tijelo

Nanesite na mokru kožu, umasirajte i isperite.

Naslov

Go to Top