isla® medic voice, 20 pastila

isla® medic voice, 20 pastila

10,40 KM

isla® medic voice, 20 pastila

10,40 KM

Tek kada ga izgubimo, shvatimo koliko nam je glas važan kao glavno sredstvo komunikacije. Ali postoje i profesionalci kojima je glas glavno sredstvo rada i upravo njihove glasnice zahtjevaju posebnu njegu. isla® medic voice ublažava tegobe s grlom i smiruje snažno napregnute glasnice.

Hijaluronska kiselina poznata je kao prirodno sredstvo koje se koristi za njegu glasnica, a njezino djelovanje dodatno je pospješeno dodatkom prirodnog ekstrakta islandskog lišaja i hidrogelnog kompleksa koji na sluznici stvara zaštitni film, te njeguje sluznicu i smiruje snažno napregnute glasnice.

Doziranje

Odrasli i djeca starija od 6 godina 1 pastilu otopiti polako u ustima 6 puta dnevno, po potrebi.

Mehanizam djelovanja

Hidrogelni kompleks sadrži karbomer, ksantansku gumu i hijaluronsku kiselinu. Zbog sposobnosti polisaharida ksantanske gume da veže vodu i specifične sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, stvara se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina sadržana u pastilama ima specifično fizičko svojstvo stvaranja vlažnog filma na površini sluznice.

Suhi ostatak iz ekstrakta islandskog lišaja, otpornog na oštru klimu sjevernih visinskih predjela, sastoji se od više od 80% mucina. Polaganim otapanjem pastila u ustima ekstrakt kao balzam oblaže sluznicu usne šupljine, grla i ždrijela gdje pokazuje svoju ugodno djelovanje.

Stimulirano je izlučivanje sline, obnavlja se iritirana sluznica i ublažavaju se tipične tegobe kao što su promuklost i snažno napregnute glasnice

 

Naslov

Go to Top