Imunosal šumeće tablete 20 šumećih tableta

Imunosal šumeće tablete 20 šumećih tableta

22,90 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Imunosal šumeće tablete 20 šumećih tableta

22,90 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Imunosal® šumeće tablete s beta-glukanom, cinkom i 10 vitamina pogodne su za djecu stariju od 6 godina kao i za odrasle

Imunosal® šumeće tablete u jednoj tableti sadrže čak 300 mg pročišćenog beta-glukana iz kvasca te preporučene dnevne doze 10 vitamina i cinka. Dovoljna je jedna tableta dnevno. Lako se i brzo otopi u čaši vode pružajući optimalnu dozu beta-glukana, vitamina i cinka i trenutnu dozu hidracije u obliku ukusnog napitka s okusom naranče.

Imunosal® šumeće tablete ne sadrže šećer i mogu ih koristiti i djeca već od 6 godina (1/2 tablete dnevno). Izvrstan su izbor za ponijeti na posao u torbi, za tinejdžere, sportaše, ali i za sve one koje traže dodatak prehrani za imunitet, ali ne vole ili ne mogu piti kapsule. Brza apsorpcija i kompleksan sastav glavne su značajke ovog proizvoda.

Pojedini sastojci Imunosal® šumećih tableta doprinose:

  • normalnoj funkciji imunološkog sustava1
  • normalnom metabolizmu stvaranja energije2
  • smanjenju umora i iscrpljenosti3

Imunosal® šumeće tablete preporučuju se za podršku imunološkom sustavu u jesenskim i zimskim mjesecima, ali i kod manjkave i neraznovrsne prehrane te kod napora organizma kao što su intenzivne sportske aktivnosti i stres.

UPUTE ZA UPOTREBU
Za odrasle i djecu stariju od 12 godina uzeti 1 šumeću tabletu dnevno natašte, a za djecu od 6-12 godina ½ šumeće tablete dnevno. Šumeću tabletu rastopiti u čaši vode (2 dl). U slučaju osjetljivog želuca uzimati uz obrok ili posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom.

Naslov

Go to Top