Graviola 600mg, 90 kapsula Fairvital

Graviola 600mg, 90 kapsula Fairvital

35,50 KM

Graviola 600mg, 90 kapsula Fairvital

35,50 KM

Graviola je biljka koja je najpoznatija po svojem djelovanju na stanice raka.

Graviola je snažan biljni suplement koji su autohtoni stanovnici Južne Amerike stoljećima koristili za jačanje imuniteta i prirodnu odbranu tijela.

Izvanredna svojstva graviole predmet su istraživanja već više od 60 godina.  Ono što biljku graviolu čini jedinstvenima je širok izbor bioaktivnih fitonutrijenata, koji djeluju prirodno na staničnoj i sistemskoj razini.

Biljka graviola sadrži mnoge spojeve koji mogu biti aktivni u borbi protiv raka, te protiv uzročnika raznih bolesti kao što su bakterije, virusi i paraziti.

Istraživanja zdravstvenih učinaka graviole koja se provode dugi niz godina, pokazala su kako mnoge zdravstvene prednosti graviole potječu iz njenih antioksidativnih svojstava. Laboratorijska ispitivanja ekstrakata iz lišća pokazala su kako graviola posjeduje protuupalna, analgetska, antidijabetska i antivirusna svojstva. Ekstrakti lista graviole pokazali su snažno djelovanje protiv mikroba.

Testiranja antikancerogenih svojstava, koja su također provedena u brojnim laboratorijskim istraživanjima, pokazala su snažno antikancerogeno djelovanje graviole kod nekih oblika raka, osobito u slučaju  raka dojke, pluća, debelog crijeva, prostate, gušterače, jetre i raka kože.

Pored toga, graviola ima i niz drugih pozitivnih efekata u različitim oboljenjima:

  • postoje određene studije koje dokazuju da neke hemikalije u gravioli mogu spriječiti stanice raka u uklanjanju lijekova protiv raka što može pomoći lijekovima da bolje djeluju.
  • neke hemikalije u gravioli takođe mogu direktno ubiti ćelije raka.
  • bakterijske infekcije.
  • parazitske infekcije.
  • kašalj.
  • upala nosa i grla
  • herpes.

Sastav: jedna kapsula sadrži graviola list u prahu 600mg.

Ostali sastojci: graviola lišće u prahu (Annona muricata L.), sredstvo za oblaganje hidroksipropilmetilceluloza (ljuska kapsule), punilo mikrokristalna celuloza, L-leucin, ulje sjemena pamuka.

Upotreba: odrasli 1 kapsula dnevno sa puno vode.

Upozorenja: nemojte koristiti graviolu tokom trudnoće i dojenja.

 

Naslov

Go to Top