GOJISAN® Immun Protect sirup, 240ml Kwizda

GOJISAN® Immun Protect sirup, 240ml Kwizda

32,70 KM

GOJISAN® Immun Protect sirup, 240ml Kwizda

32,70 KM

Za svakodnevnu podršku imunološkom sistemu

Uz GOJISAN® Immun Protect podržavate svoj imuni sistem i jačate vaše zdravlje. Osim moćnih goji bobica, bobice vučjeg trna daju tijelu dodatnu porciju vitamina.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, goji bobica, poznata je kao plod sa blagotvornim uticajem na zdravlje, svojim antioksidativnim djelovanjem daje tijelu snagu i vitalnost. “Super voće” sadrži veliki udio cinka, željeza, vitamina, polisaharida[1] i važnih elemenata u tragovima koju aktivno učestvuju u očuvanju vašeg imunog sistema.

Bobice vučjeg trna takođe odlično jačaju imuni sistem: jedan su od najboljih prirodnih izvora vitamina i posebno se odlikuju visokim nivoom vitamina C i sekundarnih fitonutrijenata. Prema istraživanjima, vučji trn ima protuupalno, protektivno i regenerativno djelovanje te smanjuje stres.

10 različitih vitamina u GOJISAN® Immun Protect-u štite ćelije od oksidativnog stresa, pomažu u smanjenju umora i doprinose stvaranju energije. Oni također doprinose zdravlju kože, kose i normalne mišićne funkcije – istinski svestrani!

I najbolje – GOJISAN® Immun Protect takođe ima divan ukus narandže! Bez alkohola, glutena, laktoze i boja, pogodan je za svakodnevnu, trajnu upotrebu, za djecu od 4 godine. Osim toga, GOJISAN® Immun Protect ima i do 50% manje šećera u poređenju sa drugim proizvodima! Ukratko: proizvod sa blagotvornim uticajem na ljudsko zdravlje i jačanje imunog sistema za cijelu porodicu!

Uputstvo za pacijenta

Dodatak prehrani -10 VITAMINA/ JEDNOM DNEVNO/OD 4 GODINE

Multi IMMUN formula

Uz snagu goji bobica, vučjeg trna i 10 vitamina:

Goji bobice su voće sa blagotvornim uticajem na ljudsko zdravlje.  Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, pozitivno utiču na životnu snagu na mnogo načina, jer tijelu daju vitalnost, snagu i blagostanje.

Goji bobice imaju antioksidativna svojstva i štite ćelije zahvaljujući svojim sastojcima koji pozitivno utiču na zdravlje kao što su polisaharidi,  karotenoidi (provitamin A), vitamini, minerali (npr. kalcijum i cink), te aminokiseline.  Goji bobice sadrže i fosfatide, vitamine A, B1, B2, C i E, slobodne aminokiseline i proteine.

Bobice vučjeg trna su ukusan izvor vitamina i sadrže vitamine A, B, C i (posebne) flavonoide, koji se ubrajaju među sekundarne biljne metabolite.  Sekundarni biljni metaboliti su nutritivni sastojci biljnog organizma koji imaju razne, po zdravlje blagotvorne, uticaje na tijelo.

Vitamini A, B6, C i D doprinose normalnom funkcionisanju imunološkog sistema.

Vitamini B2, C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Vitamin B2, niacin, pantotenska kiselina, vitamini B6 i C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamin B2, niacin, pantotenska kiselina, vitamin B1, biotin, vitamin B6 i C doprinose normalnom energetskom metabolizmu.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji kostiju i mišića.

Vitamin B2, niacin i biotin doprinose održavanju normalnog stanja  kože.

Biotin doprinosi održavanju normalnog stanja kose.

Preporučena doza sa ili bez jela:

Djeca od 4- 6 godina:                      5 ml, jednom dnevno

Djeca od 7- 10 godina:                    10 ml, jednom dnevno

Adolescenti/odrasli:                         15 ml, jednom dnevno

5 ml odgovara jednoj čajnoj kašici.

Ne uzimajte više od preporučene doze.

Naslov

Go to Top