Femibion 2, 28 tableta

Femibion 2, 28 tableta

37,70 KM

Femibion 2, 28 tableta

37,70 KM

Femibion® 2  je dizajniran za trudnoću od 13.-40 tjedna i period dojenja, osigurava adekvatan unos vitamina iz grupe B, joda, vitamin C i E  i pažljivo odabrane sastojke selen, magnezij, željezo, cink, vitamin D, i novo u kapsuli-lutein koji je udružen sa DHA (omega 3-masnim kiselinama ) za normalan razvoj i rast ploda, intelektualne, motoričke i kognitivne sposobnosti djeteta.

Tijelo Vaše bebe je potpuno formirano do kraja 13. nedjelje, nakon čega slijedi faza rasta. U ovoj fazi pa sve do kraja perioda dojenja, preporučujemo FEMIBION 2 trudnoća + dojenje.

Svi sastojci kao i njihova količina u proizvodu su pažljivo odabrani s obzirom na period u kojem se žena nalazi i koje su njene potrebe.
Količinski sastav komponenti u Femibionu je precizno definiran u odnosu na najznačajnije svjetske i europske smjernice.
Koliko je nedostatak nekog nutrijenta loš toliko i njegovo prekomjerno unošenje može imati loše posljedice. Ukoliko koristite još neke vitamine i minerale pored Femibiona, preporučujemo da se prvo posavjetujete sa vašim ginekologom. Zapamtite, više nije bolje!

Način primjene: U kutiji Femibiona 2 se nalaze tablete i kapsule. Potrebno je uzimati jednu tabletu i jednu kapsulu dnevno s vodom, preporučljivo uz glavni obrok. Preporučuje se upotreba od početka 4. mjeseca trudnoće i sve do kraja perioda dojenja.

Naslov

Go to Top