Eucerin UreaRepair PLUS pjena za stopala s 10% ureje 150ml

Eucerin UreaRepair PLUS pjena za stopala s 10% ureje 150ml

20,90 KM

Eucerin UreaRepair PLUS pjena za stopala s 10% ureje 150ml

20,90 KM

Pjena za stopala za izrazito suhu i grubu kožu

Koža na stopalima prirodno je deblja i grublja od kože na ostatku tijela i osobito je osjetljiva na suhoću. Noge se često izložene pritisku i trenju koji dolazi od tvrdih površina ili neodgovarajuće obuće, a ta naprezanja mogu uzrokovati isušivanje kože, osobito na jastučićima peta.

Eucerin UreaRepair PLUS pjena za stopala s 10% ureje tretira suhu i grubu kožu stopala sa intenzivnom hidracijom koja pruža trenutno olakšanje. Ova njega stopala kombinira ključne sastojke kako bi učinkovito tretirala suhu kožu s ciljanim rješenjem.
Urea ostaje i dalje zlatni standard za njegu suhe kože. Klasični sastojci poput NMF opskrbljuju kožu opsežnom vlagom dok ceramidi osnažuju prirodnu zaštitnu barijeru kože i sprječavaju gubitak vlage. Navedeni sastojci djeluju uz dekspantenol i dekandiol, dva aktivna sastojka koja su istaknuti u njezi stopala zbog svoje sposobnosti da brzo regeneriraju kožu i smanje količinu mikroorganizama koji su odgovorni za gljivične infekcije. Kao dokazani rezultat, nova pjena za stopala povećava otpornost stopala osjetljivih na gljivice.

Klinički i dermatološki dokazana formula pruža trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidraciju, odgađajući suhoću i grubost do 48 sati. Koža je ponovno glatka dok su žuljevi i zadebljana koža smanjeni. Ultra lagana tekstura pjene je jednostavno za nanošenje i vrlo se brzo upija u kožu za potpunu ugodnost i komfor. Pjena ima ugodan miris koji je jedinstveno razvijen za suhu kožu, kreirajući pozitivno spa iskustvo bez iritacije koju parfemski preparati mogu uzrokovati.

Pjena za stopala je idealna za one sa zrelom i/ili suhom kožom,  i kožnim stanjima kao što su kseroza, psorijaza i posebice dijabetes. 95% dijabetičara ocjenilo je teksturu i konzistentnost  mirisne pjene ispravnom, potvrđujući jednostavnost upotrebe na suhoj koži dijabetičara. Dodatno, 94% dijabetičara potvrđuje ukupnu učinkovitost za njihovu suhu kožu, dok njih 96% potvrđuje kako vidljivo zaglađuje i hidrira kožu. Može se koristiti kao dodatna njega. Potvrđeno istraživanjem, 98% sudionika istraživanja potvrdilo je prikladnost pjene za kožu koja je pod stresom od kompresijskih čarapa.

Brzo upijanje – neljepljiva – nemasna – izrazito lagana tekstura

Način upotrebe:

  • Dobro protresite prije upotrebe
  • Držite uspravno i raspršite manju količinu u dlan
  • Nanesite onoliko često koliko je potrebno na stopala
  • Izbjegavajte doticaj s očima

Naslov

Go to Top