Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica, 50ml

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica, 50ml

38,70 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za suhu kožu lica, 50ml

38,70 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Eucerin AQUAporin ACTIVE za suhu kožu inovativna je hidracijska krema koja pojačava hidracijski sustav kože i čini kožu podatnom, glatkom i blistavom.

Baršunasta tekstura kreme Eucerin AQUAporin ACTIVE za suhu kožu pruža intenzivnu, 24-satnu hidraciju jer je koža brzo upija. Ublažava zategnutost kože i čini je glatkom i podatnom. Klinički je i dermatološki dokazano da je krema Eucerin AQUAporin ACTIVE kompatibilna s osjetljivom kožom i nema miris niti sadrži parabene.

Većina hidracijskih krema poboljšava hidraciju kože ograničavanjem isparavanja vode iz kože i/ili vezanjem vlage na vanjski sloj kože s pomoću humektanta kao što je primjerice glicerin. Koža također ima svoj hidracijski sustav, akvaporine. Riječ je o mikroskopskim kanalima koji prenose vodu između stanica kože i podržavaju hidraciju kože iznutra. Eucerin AQUAporin ACTIVE jača njihovu prirodnu snagu. Formula sadrži gluko-glicerol najsuvremeniji hidracijski sastojak koji dokazano aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina. To znači da, uz ograničavanje isparavanja i vezivanje vode na vanjske slojeve kože, Eucerin AQUAporin ACTIVE podupire hidracijski sustav kože.

Bez mirisa – bez parabena – nekomedogeno – brzo se upija – izvrsna podloga za šminku
Način primjene:
Nanositi ujutro i navečer nježno masirajući lice, vrat i dekolte.
Izbjegavati dodir s očima.

Naslov

Go to Top