ESI Le dieci erbe PSILIJUM, 20vrećica

ESI Le dieci erbe PSILIJUM, 20vrećica

22,50 KM

ESI Le dieci erbe PSILIJUM, 20vrećica

22,50 KM

Pospješuje bolji rad i pražnjenje crijeva (psilijum, šljiva, crni jasen, sljez, cimet).

DJELOVANJE:

Dodatak prehrani sa okusom šljive, koji sadrži psilijum, šljivu i biljne komponente. Psilijum, šljiva, crni jasen, sljez, maslačak, cimet, poboljšavaju crijevni tranzit. Psilijum i sljez doprinose pravilnom volumenu i konzistenciji stolice. Psilijum također ima i funkciju probiotika. Bijeli sljez pomaže crijevni tranzit i ima umirujuće djelovanje na probavni sistem. Matičnjak i artičoka pogoduju eliminaciji crijevnih gasova. Maslačak i artičoka olakšavaju jetrenu i depurativnu funkciju, te pomažu probavnoj funkciji, zajedno sa cimetom i matičnjakom. Zaslađivač je prirodni ekstakt listova stevije.

NAČIN UPOTREBE:

Uzeti 1 do 3 kesice dnevno, najbolje na prazan stomak, raspoređene tokom dana. Sipajte sadržaj vrećice u veliku čašu, dodajte negaziranu vodu (oko 150 ml). Dobro promiješajte nekoliko sekundi i odmah popijte dobivenu otopinu. Nakon uzimanja, preporučuje se piti mnogo vode tokom dana. Moguće je stvaranje gela do kojeg dolazi ako se proizvod ne uzme odmah nakon pripreme otopine, karakteristično je za Le dieci erbe PSILIJUM. Ako je potrebno, moguće je prilagoditi gustoću pripravka dodavanjem vode.

UPOZORENJE:

Ne prekoračavati preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van dohvata djece mlađe od 3 godine. Dodaci prehrani nisu zamjena pravilnoj prehrani, ni zdravom životnom stilu. Ne uzimati u kombinaciji sa lijekovima i drugim dodacima prehrani. Čuvati na hladnom i suhom mjestu, daleko od izvora toplote. Minimalni rok čuvanja odnosi se na pravilno uskladišten proizvod, u neotvorenom pakovanju. Moguće su promjene u boji i okusu, koje ovise o prirodnim sastojcima koje proizvod sadrži.

 

Naslov

Go to Top