Encian Aloe vera gel, 250 ml

Encian Aloe vera gel, 250 ml

10,60 KM

Encian Aloe vera gel, 250 ml

10,60 KM

Smiruje, obnavlja i vlaži kožu, pospješuje brže zacjeljivanje rana i ožiljaka, smanjuje upale i ublažava bolove. Smiruje kožu nakon uboda insekata te duljeg izlaganja suncu i vjetru.

Aloe vera gel u tubi, kao prirodan proizvod, je iznimno bogat vitaminima, aminokiselinama  i mineralnim tvarima koji pridonose regeneraciji stanica. Zato ga se primjenjuje kod rana, kožnih oštećenja i promjena pri čemu smiruje, obnavlja i vlaži kožu.

Kako ima antibakterijsko i antivirusno djelovanje, njegova je blagotvornost na organizam zaokružena i besprijekorna.

Dolazeći u obliku kreme za oštećenu kožu, aloe vera gel u tubi meksičkog podrijetla smanjuje upale i ublažava bolove te čini našu svakodnevicu mnogo ugodnijom. Svi se nelagodom sjećamo ljetnih vremena i najezde insekata i njihovih neugodnih uboda. Aloe vera gel u tubi smiruje kožu nakon uboda, ali i kod duljeg izlaganja suncu i vjetru, što ga čini fantastičnim izborom za vruće ljetne dane.

Namjena: Aloe vera pomaže u njezi oštećene kože. Smiruje, obnavlja i vlaži kožu nakon uboda insekata i duljeg izlaganja suncu i vjetru. Gel prodire duboko u kožu i time pojačava djelovanje.

Naslov

Go to Top