Dr. Plant kapi valerijane (Valeriana officinalis) 30ml

Dr. Plant kapi valerijane (Valeriana officinalis) 30ml

6,70 KM

Dr. Plant kapi valerijane (Valeriana officinalis) 30ml

6,70 KM

Aktivni sastojci valerijane pokazuju sedativno dejstvo. Preporučuje se kod nesanice, razdražljivosti, uznemirenosti, stresa i ublažavanja anksioznosti. Prirodna je pomoć kod simptoma PMS-a, vrtoglavice, hipohondrije, depresije.

Valerijana ublažava hronični umor, glavobolje, želučane tegobe, strah i hipohondriju, bolove u mišićima, a pomaže i u reguliranju krvnog tlaka te uklanjanju menstrualnih bolova.

Valerijana djeluje sedativno i ublažava grčeve te je u prvom redu upotrebljavamo kod nervne napetosti i nesanice koja je posljedica nervoze, stresa i razdražljivosti, koji izazivaju grč u tijelu i mišićima.

Koristimo je i kod depresija izazvanih tjeskobom te migrena i glavobolja izazvanih stresom i napetošću. No njezino je djelovanje potvrđeno i kod ubrzanog lupanja srca, bolova u predjelu srca, grčeva dišnih puteva, psihičke premorenosti te kod osjećaja straha izazvanog neurotičnim stanjima.

Prednost te ljekovite biljke je što, za razliku od farmaceutskih sredstava za spavanje, ne ostavlja osjećaj mamurluka.

Valerijana djeluje i na snižavanje krvnog pritiska pa bi je oni koji već imaju probleme s niskim pritiskom trebali uzimati u kombinaciji s glogom.

Sastav:etanolno-vodeni ekstrakt rizoma i korijena valerijane (Valeriana officinalis).

Napomena:ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci ispod 12 godina.

Način primjene:piti tri puta dnevno 15-20 kapi u čaši vode prije jela.

Naslov

Go to Top