Diarino® ORS BOULARDII, 5 vrećica, PharmaS

Diarino® ORS BOULARDII, 5 vrećica, PharmaS

13,50 KM

Diarino® ORS BOULARDII, 5 vrećica, PharmaS

13,50 KM

Za prevenciju i terapiju dijareje te nadoknadu elektrolita

  • Za dijetalnu prehranu bolesnika sa blagim do srednje jakim akutnim proljevom
  • Za rehidrataciju, nadoknadu elektrolita
  • Za obnovu crijevne mikroflore
  • Za djecu i odrasle
  • Ne sadrži gluten ni laktozu

 

PharmaS DIARINO ORS Boulardii učinkovit je u prevenciji i terapiji dijareje te nadoknađuje gubitak elektrolita i vode kod dijareje.

Koristi se za dijetalnu prehranu bolesnika sa blagim do srednje jakim akutnim proljevom.

Preporuča se kod proljeva izazvanog antibioticima (AAD) u djece i odraslih, putničke diareje u djece i odraslih te kod akutnog infektivnog proljeva kod djece i odraslih.

S.boulardii jedini je kvasac u skupini probiotika te ima dugotrajnu primjenu u terapiji i prevenciji diareje i drugih probavnih poremećaja.

DIARINO ORS Boulardii prirodno je otporan na antibiotike te se može uzimati uz istovremenu terapiju antibioticima bez vremenskog odmaka.

NAČIN PRIMJENE

Umiješati jednu vrećicu praška u 250 ml prokuhane i na sobnu temperaturu ohlađene vode te piti u manjim gutljajima.

Za poboljšanje okusa, priređena otopina se može zasladiti s malom količinom voćnog soka. Druga mogućnost je prašak umiješati u jogurt ili kašicu (sobne temperature) te nakon obroka piti dosta tekućine.

Pripremljenu otopinu PharmaS Diarino ORS Boulardii popiti tijekom: 6 sati ako se čuva u hladnjaku, 3 sata ako se čuva na sobnoj temperaturi.

PREPORUČENA DNEVNA DOZA

Odrasli i djeca starija od 1 godine: 2 vrećice dnevno

Djeca do 1 godine: 1 vrećica dnevno

UPOZORENJA 

Diarino ORS uzimati samo pod liječničkim nadzorom. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Uvijek konzumirati navedenu količinu vode.

SASTAV 

PharmaS DIARINO ORS Boulardii sadrži kulturu živih liofiliziranih kvasaca Saccharomyces boulardii I-3799 s 5 milijardi živih stanica kvasca i  oralne rehidracijske soli koje nadoknađuju gubitak elektrolita i vode uzrokovanih proljevom.

 

Naslov

Go to Top