Darmflora Plus Select, 20 kapsula Dr. Wolz

Darmflora Plus Select, 20 kapsula Dr. Wolz

27,90 KM

Darmflora Plus Select, 20 kapsula Dr. Wolz

27,90 KM

Sadrži 8 kultura:

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium breve
Streptococcus thermophilus

Bakterije mliječne kiseline u Darmflora Plus Select kapsulama su zaštićene od želučane i žučne kiseline kako bi im se omogućilo da do crijeva dođu u nepromjenjenom stanju. Također su zaštićene od utjecaja temperature, ne moraju se držati na hladnom mjestu, te su stoga pogodne za uzimanje i na putovanjima. Prednosti Darmflora Plus Select kapsula od Dr. Wolz su velike, a nakon terapeutskih i kliničkih istraživanja Instituta za Preventivnu Medicinu ( IPM ) Friburg pokazalo se da je Darmflora Plus Select kapsule najbolje koristiti za : Ponovno uspostavljanje zdrave crijevne flore Za vrijeme i nakon antibiotske terapije Jačanje prirodne obrane tijela

Sastav

Jedna kapsula sadrži 8 odabranih probiotičkih kultura u koncentraciji od oko 12 milijardi bakterija mliječne kiseline, kao i vitamine B1, B2, B6, B12, biotin i folnu kiselinu. Četiri kapsule sadrže 48 milijardi bakterija mliječne kiseline, 1,1 mg vitamina B1, 1,4 mg vitamina B2, 1,4 mg vitamina B6, 2,5 µg vitamina B12, 50 µg biotina i 200 µg folne kiseline. (1) Vitamini B1, B2 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava; (2) Vitamini B2 i biotin pomažu u održavanju normalne sluznice (3) Vitamini B6, B12 i folna kiselina stimuliraju normalno funkcioniranje imunološkog sustava Ne sadrže želatinu, gluten, laktozu, fruktozu, te boje i konzervanse. Kapsula je biljnog porijekla, celuloze.

Uputstvo za upotrebu:

Odrasli 1-2 kapsule dnevno.Kod Chronove bolesti i Ulceroznog Kolitisa 2×2 kapsule dnevno. Djeca izmedju 2-10 godina uzimaju 1-2 kapsule. Kapsula je razdvojiva.

Naslov

Go to Top