CARDIOvitamin FD3, 30 kapsula Abela Pharm

CARDIOvitamin FD3, 30 kapsula Abela Pharm

21,50 KM

CARDIOvitamin FD3, 30 kapsula Abela Pharm

21,50 KM

CARDIOvitamin FD3 sadrži aktivni folat nove generacije koji ima višestruko veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu. Svojim biološkim aktivnim oblikom 5-metiltetrahidrofolat odmah nakon unosa djeluje u organizmu i obezbeđuje potpuni učinak što nije slučaj sa sintetičkom folnom kiselinom.

Aktivni sastojci doprinose normalnoj funkciji srca, normalanom metabolizmu hemocisteina, normalnom stvaranju kolagena za funkciju krvnih sudova, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora.

CARDIOvitamin FD3 posebno se preporučuje u kombinaciji sa preparatima acetilsalicilne kiseline zato što zajedničkim djelovanjem omogućava:

– optimalno smanjenje homocisteina

– optimalno antiagregaciono dejstvo

– optimalno protektivno dejstvo na krvne sudove

– optimalno jačanje funkcije glatkih mišićnih ćelija krvnog suda

– optimalno jačanje srčanog mišića

CARDIOvitamin FD3 sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina, sa povećanom dozom folata i 1000 IJ vitamina D. Štiti srce i krvne sudove, doprinosi smanjenju rizika od infarkta i šloga.

Način upotrebe:
Odrasli – jedna kapsula dnevno. Proizvod nije namijenjen osobama sa hiperkalcemijom i hipertireodizmom. Trudnice i dojilje pre upotrebe neophodno je da konsultuju ljekara.

Naslov

Go to Top