Ca-C 1000 Calvive, 10 šumećih tableta

Ca-C 1000 Calvive, 10 šumećih tableta

14,20 KM

Ca-C 1000 Calvive, 10 šumećih tableta

14,20 KM

Ca-C 1000 Calvive šumeće tablete osiguravaju vitamin C i kalcij u količinama dovoljnima da nadomjeste dnevne potrebe i u razdobljima kada su potrebe za njima povećane.

Ca-C 1000 Calvive sadrži 3 djelatne tvari, dvije kalcijeve soli (kalcijev laktoglukonat i kalcijev karbonat) i askorbinsku kiselinu (vitamin C).

Kalcij je esencijalni mineral neophodan za izgradnju i održanje kostiju. Kalcij ima važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju brojnih regulacijskih mehanizama. Neophodan je za živčanu, mišićnu i srčanu funkciju kao i za zgrušavanje krvi. Također, utječe na funkciju brojnih hormona. Iz toga je razloga nužno da je u odgovarajućim tkivima prisutan u odgovarajućim koncentracijama.

Vitamin C ima važnu ulogu u biološkim procesima. Neophodan je za formiranje kolagena (prisutan u kostima, hrskavici, koži i ostalim tkivima) i obnovu tkiva.

Ca-C 1000 Calvive se namijenjen je za primjenu u odraslih i djece u dobi od 7 godina i starije:

  • kod povećane potrebe za kalcijem i askorbatnom kiselinom
  • kod nedostatka kalcija i askorbatne kiseline

Nedostatak kalcija i askorbatne kiseline može biti uzrokovan nepravilnom prehranom ili se može pojaviti u različitim stanjima, uslijed povećanih potreba kao što su trudnoća i dojenje, u razdoblju brzog rasta djece i adolescenata, u starosti, tijekom zaraznih bolesti i ozdravljenja.

Način primjene: Šumeću tabletu otopite u čaši vode (200 ml) i odmah popijte.
Odrasli i djeca stara 7 godina i starija: 1 šumeća tableta na dan.

Naslov

Go to Top