Bioderma Atoderm SOS sprej aerosol, 200ml

Bioderma Atoderm SOS sprej aerosol, 200ml

46,70 KM

Bioderma Atoderm SOS sprej aerosol, 200ml

46,70 KM

Umirujući sprej s učinkom protiv svrbeža

99% Koža se umiri za 60 sekundi i smanjuje se poriv za češanjem. Klinička studija na 120 pacijenata, u dobi od 1 do 84 godine, tijekom 21 dana.

Atoderm SOS sprej ublažava česti ili privremeni svrbež za 60 sekundi u trajanju od 6 sati. Tehnologija SKIN RELIEF u kombinaciji s umirujućim dermatološkim aktivnim sastojkom, djeluje na izvor procesa biološkog svrbeža. Patentirani kompleks SKIN BARRIER THERAPY™ štiti kožu od bakterija koje uzrokuju iritaciju. Pogodno za atopičnu kožu. Odlična podnošljivost. Nije komedogeno. Ne ostavlja trag na odjeći. Klinički ispitan.

Bioderma INOVACIJA!
Inovacija laboratorija Bioderma temelji se na novoj znanstvenoj spoznaji. Otkrivena su 2 biološka mehanizma koji uzrokuju svrbež kod atopijskog dermatitisa i psorijaze.
Djelovanje uključuje sve biološke putove kako bi učinak bio sveobuhvatan za sve oblike svrbeža, od povremenog do dugotrajnog. Nova Skin Relief tehnologija, bazirana na kombinaciji ekstrakata ambore (Tambourissa trichophylla), zelenog čaja (Camellia sinensis) i enoksolona blokira biološki proces odgovoran za nastanak svrbeža od samog početka, djelujući na glavne biološke putove.
Patent Skin Barrier Therapy™ na biološki način štiti i najsušu kožu od bakterija koje izazivaju pojačanje intenziteta svrbeža. Vitamin PP i skvalen osiguravaju učinkovitu nadoknadu lipidnih komponenti koje doprinose jačanju kožne barijere.
Patentirani D.A.F.™ kompleks (Dermatological Advanced Formulation) povisuje prag tolerancije kože.

Prikladno za cijelu obitelj (bebe* – djeca – odrasle osobe)
* Može se koristiti kod novorođenčadi, s izuzetkom nedonoščadi.

 

Naslov

Go to Top