Bioderma ATODERM krema 200ml

Bioderma ATODERM krema 200ml

23,20 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Bioderma ATODERM krema 200ml

23,20 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Hranjiva krema za njegu izrazito suhe kože lica i tijela

90% Test upotrebe na količinu hidratacije kože na 20 volontera u dobi od 29 do 62 godine, s normalnom do vrlo suhom kožom, tijekom 7 dana.

Atoderm Crème hranjiva krema se koristi za svakodnevnu njegu izrazito suhe i osjetljive kože lica i tijela, sklone nadražaju i preosjetljivosti na agresivne sastojke iz vode i okoline. Djeluje umirujuće na suhu kožu, vraća joj prirodnu vlažnost i pomaže održavanju optimalnog hidrolipidnog balansa i zaštitne kožne barijere. Krema je prikladna za kožu preosjetljivu na konzervanse, parabene i parfeme, kao i za kožu dojenčadi i male djece.

ATODERM Crème stimulira obnavljanje zaštitne barijere, smanjuje prodor iritirajućih faktora i održava vlažnost kože. Prirodni D.A.F kompleks povećava imunitet kože, a ona postaje hidrirana i glatka. Skin Protect Complex™ koji sadrži vitamin PP i kombinaciju dva šećera, fizički i biološki obnavlja zdravu kožnu barijeru i pomaže u održavanju zaliha vode u koži, čineći kožu udobnom: Vitamin PP, stimulirajući sintezu lipida, pomaže u restrukturiranju kožne barijere, čime se poboljšava gipkost kože i trajno joj vraća udobnost.

Kombinacija šećera optimizira rezerve vode u koži i olakšava protok vode kroz slojeve kože povećavajući sintezu akvaporina (vodenih kanala). To omogućuje duboku hidrataciju tijekom 24 sata Potiče sintezu hijaluronske kiseline, visoko higroskopne molekule. Prisutnost glicerina i vazelina u tim tretmanima pomaže ispraviti nedostatak hidratacije kože, hvatanjem vode izvan tijela.

D.A.F. patentirani prirodni kompleks povećava kožni prag tolerancije. Krema je prikladna za kožu preosjetljivu na konzervanse, parabene i parfeme, kao i za kožu dojenčadi i male djece.

Način upotrebe: Nanesite jednom ili dva puta dnevno na očišćenu kožu. Za lice i tijelo. Pogodno za novorođenčad, djecu i odrasle. (prema stupnju suhoće nanijeti deblji sloj kreme).

SKIN PROTECT™ kompleks • Vazelin • glicerin

Bez parfema • Bez parabena • Hipoalergeno • Nekomedogeno

Naslov

Go to Top