Aspirator za nos Električni ME8202X

Aspirator za nos Električni ME8202X

77,50 KM

Aspirator za nos Električni ME8202X

77,50 KM

  • Siguran i lak način uklanjanja mukusa iz nosa.
  • Silikonski vrh je hipoalergen.
  • Mogu ga koristiti od rođenja.
  • Praktičan, brz, tih.
  • Rad na baterije.

Siguran i lak način uklanjanja sekreta iz dječjeg nosa. Posudica i umetak za nos mogu se dezinficirati vrelom vodom.

Razlozi začepljenog nosića kod beba su suh zrak u pregrijanim prostorijama, prisutni alergeni, nagle promjene temperature i vremenskih prilika. U tom slučaju  isušena je nosna sluznica, nos je začepljen ili curi.

Kako bi dijete nesmetano disalo, potrebno je omogućiti prohodnost dišnih puteva i vlažiti nosnu sluznicu.

Problemi sa začepljenim dječjim nosićem mogu ukazati na prisutnu prehladu. Na nosnoj sluznici se zadržavaju virusi i bakterije i uzrokuju infekcije gornjeg i donjeg dišnog sistema. Time se slabi otpornost organizma i dijete obično slabije jede i spava.

Električni aspirator može olakšati situaciju, za početak trebate djetetu špricnuti fiziološke otopine u nos. Najobičnija šprica od 20mL će poslužiti. Onda uzmete aspirator i za minutu izvučete sekret iz nosa.

Sam aspirator je vrlo jednostavan. Uključite i stavite djetetu u nos. Manje je bučan i puno praktičniji od aspiratora na usisavač. Dijete se manje uplaši i manje opire. Ponekad bi čak moglo i samo se aspirirati.

Silikonski vrh koji ide u nos je hipoalergen i lako se poslije aspiracije odvoji i ispere pod vodom. Ako aspirator upotrebljava više djece možete ga i iskuhati kao dudu.

Aspirator mogu koristiti djeca od samog rođenja.

Napajanje je na dvije obične AA baterije.

 

Naslov

Go to Top