Apipro Fresh propolis sprej, 20ml

Apipro Fresh propolis sprej, 20ml

13,90 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Apipro Fresh propolis sprej, 20ml

13,90 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Apipro® Fresh sprej za grlo je medicinski proizvod namijenjen za ublažavanje simptoma infekcija usne šupljine, nadražaja grla te lošeg zadaha povezanog s upalom grla.
Stvaranjem zaštitnog filma, umiruje upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine.

Apipro® Fresh sprej smanjenog udjela alkohola je jedinstveni proizvod koji sadrži prirodne sastojke poput standardiziranog ekstrakta propolisa, mente, eukaliptusa, kadulje i klinčića, koji su poznati po svojim snažnim i djelotvornim svojstvima za grlo i dišne puteve.
Namijenjen je djeci već od 6 godina i idealan je za sve koji traže prirodan način za ublažavanje iritacija i infekcija grla.

Umiruje grlobolju u ranoj fazi i osvježava dah.

Propolis1 ima antimikrobna svojstva, što znači da može pomoći u borbi protiv bakterija i virusa koji uzrokuju upalu grla.
Menta i eukaliptus, uz propolis, su dva ključna sastojka ovog spreja. Poznati su po svojim osvježavajućim i umirujućim svojstvima, što pomaže u ublažavanju iritacija grla i dišnih puteva. Kadulja i klinčić dodatno doprinose poboljšanju stanja grla te smanjuju iritaciju i umiruju upaljeno grlo.

Apipro sprejevi s propolisom jedini su u regiji sprejevi na bazi propolisa za upaljeno grlo i iritaciju usne šupljine proizvedeni u uvjetima provjerenih od strane FDA-a.
Proizveden u strogo kontroliranim uvjetima što jamči visoku kvalitetu i učinkovitost.

Apipro® Fresh sprej za grlo je praktičan za uporabu i može se lako ponijeti sa sobom, što ga čini idealnim za osobe koje često putuju ili su u pokretu.

Upute za upotrebu:
Apipro® Fresh 
sprej raspršiti 2-3 puta dnevno raspršiti na sluznicu grla. Ukoliko se radi o snažnim upalnim procesima po potrebi se može povećati doziranje.
Prednost proizvoda iz Apipro® linije je što se mogu dozirati ovisno o jačini simptoma upale grla.

Naslov

Go to Top