Apipro Aqua propolis sprej, 20ml

Apipro Aqua propolis sprej, 20ml

14,50 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Apipro Aqua propolis sprej, 20ml

14,50 KM

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Apipro® Aqua sprej za grlo je medicinski proizvod namijenjen za ublažavanje simptoma upale i nadražaja grla, za tretiranje afti i sl.

Namijenjen je djeci već od 1 godine i idealan je za sve koji ne smiju konzumirati alkohol i traže prirodan način za ublažavanje iritacija i infekcija grla.

Stvaranjem zaštitnog filma, umiruje nadraženo i upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine. To su simptomi koji često prate određene urbane životne uvjete, posebno klimatizirane prostore, a redovito i prehlade različitog porijekla (gripa, virusna infekcija) koje su često zastupljene u školama i vrtićima.

Apipro® sprejevi s propolisom jedini su u regiji sprejevi na bazi propolisa za upaljeno grlo i iritaciju usne šupljine proizvedeni u uvjetima provjerenih od strane FDA-a.
Proizveden je u strogo kontroliranim uvjetima što jamči visoku kvalitetu i učinkovitost.

Apipro® Aqua je bezalkoholni sprej propolisa koji sadrži prirodne sastojke poput standardiziranog ekstrakta propolisa, mente i kadulje, u prilagođenoj koncentraciji, koji su poznati po svojim djelotvornim svojstvima za grlo i dišne puteve.

Propolis1 ima antimikrobna svojstva, što znači da može pomoći u borbi protiv bakterija i virusa koji uzrokuju upalu grla.
Kadulja oblaže iritiranu sluznicu te djeluje kao prirodni antiseptik.

Apipro® Aqua sprej za grlo je praktičan za uporabu i može se lako ponijeti sa sobom, a stane i u dječji ruksak. Sve navedeno čini ga idealnim za djecu i osobe koje često putuju ili su u pokretu.

BEZ propilen-glikola.

Upute za upotrebu:
Apipro® Aqua sprej raspršiti 2-3 puta dnevno raspršiti na sluznicu grla. Na taj način formira zaštitni film od ekstrakta propolisa i glicerola.Ukoliko se radi o snažnim upalnim procesima po potrebi se može povećati doziranje.
Prednost proizvoda iz Apipro® linije je što se mogu dozirati ovisno o jačini simptoma upale grla.

Naslov

Go to Top