Abri-San Mini 3 anatomski ulošci za inkontinenciju

Abri-San Mini 3 anatomski ulošci za inkontinenciju

12,70 KM

Abri-San Mini 3 anatomski ulošci za inkontinenciju

12,70 KM

Anatomski oblikovani ulošci za lagani do srednji stepen inkontinencije. Abena Premium pomagala pri inkontinenciji specifičnog su dizajna sa ciljem da krajnjem korisniku i osoblju njege olakšaju njihovu svakodnevnicu.

Abri-San su anatomski oblikovani ulošci za zbrinjavanje svih oblika inkontinencije, od lagane do teške. Ulošci obezbjeđuju maksimalnu zaštitu za inkontinentnog korisnika, a u isto vrijeme su udobni i diskretni. Ulošci predstavljaju savremeno i ekonomično rješenje za zbinjavanje svih oblika inkontinencije, a posebno su praktični u toplim ljetnim mjesecima kao zamjena za pelene.

Abri-San ulošci posjeduju sve karakteristike visokokvalitetnih proizvoda za inkontinenciju:

  • Potpuno prozračan vanjski sloj sličan tekstilu (TBSTextile Back Sheet) ne propušta tekućinu, a istovremeno propušta vazduh tako da koža korisnika može nesmetano da diše i čime se smanjuje mogućnost nastanka iritacija na koži. TBS sloj je bešuman i diskretan što korisnicima osigurava visok nivo udobnosti.
  • Superapsorber (SAP) obezbjeđuje visoko upijanje i kapsuliranje tekućine, zahvaljujući kojem se tekućina uvijek zadržava dalje od kože korisnika.
  • Jedinstveni Top Dry sistem obezbjeđuje brzu apsorpciju tekućine, ostavljajući pri tom površinu uloška suhom. Zahvaljujući ovoj osobini koža korisnika uvijek ostaje suha i istovremeno se smanjuje rizik od isticanja tekućine.
  • Dugačka celulozna vlakna, sistem kanala i dopunsko jezgro u sredini obezbjeđuju ravnomjernu i brzu apsorpciju.
  • Efikasni bočni graničnici smanjuju rizik od isticanja tekućine na minimum.
  • Odour sistem smanjuje rizik od širenja neprijatnih mirisa.
  • Ulošci za zbrinjavanje lakših oblika inkontinencije (Abri-San No. 1, 2, 3 i 4) posjeduju samoljepljivu traku sa vanjske strane kojom se jednostavno mogu fiksirati za donji veš, a ulošci za teže oblike inkontinencije (Abri-San No. 5, 6, 7, 8, 9, 10 i 11) umjesto samoljepljive trake posjeduju indikator vlažnosti sa vanjske strane koji mijenja boju kada je uložak apsorbovao dovoljno tekućine što ukazuje da je proizvod potrebno promijeniti.
  • Ulošci ne sadrže lateks i nisu bijeljeni hlorom.

Veličina: 11×33 cm

Naslov

Go to Top