Tko smo mi?

Ljekarna Li pharma sa radom započinje 1993. Godine, a nastala je kao želja i veliki san dvije prijateljice, tada mlade magistre, Huskić Lovorke i Anić Melite. Svojim trudom, radom, znanjem i humanošću, Lovorka i Melita razvijaju ljekarnu u ljekarničku zdravstvenu ustanovu koja danas upošljava 11 članova u dvije poslovnice u Livnu.

Od početka, misao vodilja u razvoju posla bila je humanost i posvećenost ljudima. Kroz godine rada uz povjerenje pacijenata, postali smo vodeća ljekarnička ustanova u Livnu.

Ulaganjem u edukaciju našeg osoblja i predanim radom u službi pacijenata, stvorili smo zdravo radno okruženje. Cilj našega rada je promicanje zdravlja, prevencije bolesti te obučavanje pacijenata o pravilnoj primjeni lijekova i dodataka prehrani.

Pokretanjem web stranice i web prodaje želimo svima omogućiti da dođu do potrebnih savjeta o zdravlju, samoliječenju i da lakše pronađu one preparate koji su im potrebni za očuvanje zdravlja. Naš stručni tim Vam uvijek stoji na raspolaganju!

Ukoliko Vam je potrebno više informacija, dostupni smo Vam na broj telefona 034/204-754 od 08:00 do 20:00 svakim radnim danom ili nas možete kontaktirati putem e-maila: li-pharma@tel.net.ba

I još…

Ovim putem vam omogućavamo da svoje omiljene proizvode naručite preko našeg webshop-a. Birajte dostavu pouzećem ili preuzimanje u jednoj od naših poslovnica u Livnu.

Hvala vam!